Temat: Plastiki od 525 do 520
Pytanie mam. Czy tylny blotnik od 525 bedzie pasowal do 520? W 525 ma ostrzejsze ksztalty i bardziej mi sie podoba. A ogolnie czy jakies plastiki od nowszych moto z tej serii (525, 530) podejda do 520 ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Plastiki od 525 do 520
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanie mam. Czy tylny blotnik od 525 bedzie pasowal do 520? W 525 ma ostrzejsze ksztalty i bardziej mi sie podoba. A ogolnie czy jakies plastiki od nowszych moto z tej serii (525, 530) podejda do 520 ?
Skąd będziesz brał plastiki Jery? Allegro, czy jakiś sklep?
allegro ewnetualnie ebay
Plastiki nie są drogie. Przedni błotnik i lampa pasuje nawet od najnowszych modeli.
Tyl żeby przerobić na nowszy musiałbyś kupić tylna ramę z air-boxem.
Taki zestaw jak w tym ogłoszeniu ; [url]http://www.ktmforum.co.uk/bikes-bits-sale/63526-more-bits-sale.html[/url]
Ale jak już masz robić przeróbkę to rób od razu na najnowszy exc wygląd; potrzebujesz 08+ 450SXF Sub-frame, air-box, siedzenie, bak i plastiki.
Tu masz opis ze zdjęciami; [url]http://www.supermotojunkie.com/showthread.php?102675-Old-Dog-New-Tricks.-My-03-525-Build.&p=1116962#post1116962[/url]
Ok. Dzieki. Myslalem ze bedzie z tym mniej zachodu. Cos w stylu plug and play. Wykrec srubki, przykrec srubki, smigaj :) A subframe pasuje bez niczego?
Na pewno sub frame 520 i 525 są plug and play (sprawdzone w praktyce) i mi się wydaje, że plastik też powinien bez problemu podejść.
Co sugerujesz katman? Ze obie subframy sa identyczne ? Moze subframe pasuje, ale mocowanie plastikow moga juz byc w innych miejscach.
Nie sugeruję, że subframe są identyczne, tylko że pasują plug and play. Oczywiście, że mocowania mogą być w innych miejscach, ale nie muszą więc jesli ktoś ma taką możliwość to może warto sprawdzić.
Jak coś to mam od 525 błotnik osłone airboxa, boczki i inne. Będę w Łodzi w przyszłym tygodniu pewnie to mogę wziąć
Bylo by milo z twojej strony. Mozna by na szybko sprawdzic co pasuje a co nie i moze udalo by sie znalesc inne rozwiazanie niz wydawanie kasy na subframe, airboxa itd. :)
Moj numer 609557225. Posc krotkiego to sie zgadamy i umowimy kiedy i o ktorej bedziesz.
525 a 530 to zupełnie co innego
z 525 do 520 pasuje wszystko p'n'p nie trzeba subframe zmieniać
na 100%??
na 100%
Ok. Dzieki :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Plastiki od 525 do 520
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 75 zapytań