Odp: GoPro
daniken napisał/a:... jeszcze mi się nie udało kupić nowej rzeczy żeby wszystko działało...
Trzeba bylo od razu od tego zacząć. A nie my tu się głowimy, a przyczyna znana ;)
mozna i tak
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
daniken napisał/a:... jeszcze mi się nie udało kupić nowej rzeczy żeby wszystko działało...
Trzeba bylo od razu od tego zacząć. A nie my tu się głowimy, a przyczyna znana ;)
mozna i tak
szczęścia zabrakło :) chciałem oszukać przeznaczenie :)
Żadnych przełączników nie ma niestety :( Wziąłem już spakowałem kamerę, buziaka na dobranoc dałem. Zapakowałem w karton i z rana na pocztę zaniosę.
co do kamerki to chyba najlepszy plan ;)
Pytanie do posiadaczy GoPro. Od czego jest to biale gumowe? Taki jakby uchwyt w ksztalcie litery "C" i do tego przyczepione jest male koleczko (wszystko to jakby jeden odlew)? Nie moge tego ogarnac po kiego ch... to jest.
Też się nad tym zastanawiałem. Na youtubie widziałem kiedyś jak koleś montował to gdzieś do kamery (dół) ale nie zwróciłem uwagi po co. Jak znajdę ten filmik to tu wkleję.
Pytanie do posiadaczy GoPro. Od czego jest to biale gumowe? Taki jakby uchwyt w ksztalcie litery "C" i do tego przyczepione jest male koleczko (wszystko to jakby jeden odlew)? Nie moge tego ogarnac po kiego ch... to jest.
Jest to w celu wyeliminowania luzu, który jest pomiedzy uchwytem przy obudowie kamery a uchwytem mocującym. Po "wkliknieciu" kamery w mocowanie, wciskasz ten silikonowy element w miejsce w mocowaniu i jest gitara. Nic nie lata.
Jako punkt sprzedaży GOPRO :P odpowiadam - tę gumkę wsadzasz w mocowanie - tak żeby sie samoistnie nie mogło wypiąć, a dwa a przede wszystkim - żeby nie generowało pukniec przez dotykanie plastiku o plastik
HOWK!!
Już wiem po co to białe jest :) To jest do eliminowania drgań.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=EuFLCCGeU-g&feature=related[/url]
HAHA, znów mogę sie wstydzić...
spóźniłem się :(
No wlasnie zaowazylem ze jest tam luz i juz kombinowalem z papierkiem zeby to wyeliminowac a tu prosze. Rozwiazanie pod nosem. GoPro nie przestaje mnie zadziwiac. Pomysleli o wszystkim. A luzy w pionie to tez eliminuje?
P.S. Jak to moze sie samo wypiac to nie wiem. Chyba ze przy kreceniu skokow "base" bez spadochronu :P
szczęścia zabrakło :) chciałem oszukać przeznaczenie :)
Żadnych przełączników nie ma niestety :( Wziąłem już spakowałem kamerę, buziaka na dobranoc dałem. Zapakowałem w karton i z rana na pocztę zaniosę.
Tez na poczatku nic nie potrafilem nagrac ani komp nie widzial kamery. Musialem wlozyc karte SD do srodka, potem wlaczasz kamerke i wtykasz do kompa, musi widziec....
Z tą kartą to właśnie też sobie tak pomyślałem, że musi mieć jakąś pamięć żeby komp znalazł. Ale też zero reakcji. Czy z kartą czy bez. Milczy jak grób.
Paczkę już wysłałem i teraz czekam na telefon co też oni wymyślą.
u mnie w pracy widzi kartę przez kabel podłączony do kamerki
w domu widzi, za chwilę znika wszystko
potem znowu znika...
Miałem to samo. Z tego co czytałem na zagranicznych forach to port w kamerze jest strasznie marudny i czasami tak bywa. Na jednym sprzęcie miałem problem że przez pewien czas wykrywało później nie było takiej opcji (i nie pomagały wymiany kabla itd) na drugim zaś po podłączeniu kamerka potrafiła wysadzić w kosmos obsługę USB. Objawiało się tym że w managerze urządzeń obsługa USB była oznaczona jako nie działająca prawidłowo (pomagał wywalenie sprzętu z listy i reinstall sterownika USB). Do zgrywania z karty lepiej używać jakiegoś porządnego czytnika (mniejsze prawdopodobieństwo że zginą dane), to polecam ;-) A jeśli chodzi o ładownie to kabel USB + ładowarka ścienna od iphone i śmiga ;-))
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 69 zapytań