Majki46 napisał/a:Nie zauważyłem, że to Ty wystawiłeś aukcję którą wkleiłem wyżej :) Chętnie bym porównał te 2 wersje lc4 ale mam ponad 400km do Ciebie więc trochę nie po drodze :(
Masakra...ludzie, my Polacy w większości to naprawdę jesteśmy dramatycznie leniwi.
Raju...piszę tobie o tym że masz niebywałą okazję na Żywca porównać dwa motocykle w Fenomenalnym stanie a ty wyjeżdżasz że masz 400km do mnie nie po drodze...
Więc po czym? Po wodzie czy błocie?
Stary, nie wiem jak Ty się na to zapatrujesz ale aby kupić w Polsce dobry Sprzęt to troszkę trzeba się najeździć (na 100% więcej niż 400km). Ponad to ja jak napisałem w ogłoszeniu daję Gwarancję na to że się nie Zawiedziesz...w razie Lippy wracam kasę za podróż.
Więc wytłumacz mi czym ryzykujesz. Oba sprzęty są Genialne a SMC 660 jest odblokowany na 60KM !!! Oba są po przeglądach w ASO KTM-a w pobliskim Zittau (Niemcy). Posiadam Faktury...
P.S.
Jeszcze nikt kto przyjechał do mnie po Motocykl nie odjechał z Gołymi Rękoma. :cool:
Nie będzie to mój pierwszy motocykl wiec zdaje sobie sprawę ile trzeb się najeździć. Ani gix’a ani mojej poprzedniej vtr’ki nie znalazłem pod domem i też natłukłem dużo kilometrów w poszukiwaniu dobrego egzemplarza… Na początku pytałem o lc4 640 i husqvarnę Sm 610 dlatego było mi nie podrodze jechać 400 km żeby oglądać motocykl nad którym w ogóle się nie zastanawiałem, a 640 widziałem i miałem okazję się przejechać.
Po wypowiedziach kolegów w sumie przekonałem się do 660. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Jest to moto jedno czy dwu osobowe? Nie ukrywam, że zależy mi na tym żeby mogły jechać nim 2 osoby.
Majki46 napisałeś na forum, że można twoje moto zarejestrować na 2 osoby. Nie ma problemów z zamontowaniem podnóżków dla pasażera?
Brak rozrusznika mi nie przeszkadza, jak motocykl będzie sprawny to powinien odpalać bez problemu. Zależy mi na tym żeby przeglądy nie były za częste i żeby można było jechać w 2 osoby. Bez tego równie dobrze mógłbym kupić 525 exc :)
http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ
KTM 660 SMC 2006 :D