1

Temat: 2 nowe Turbo timery HKS typ 0

Kto pierwszy ten lepszy do sprzedania 2 nowe nie rozpakowane Turbo Tmiery HKS typ 0 kolor czarny dla forumowiczów 300zł/szt

Tel: 516894270
Matracki@motoclubradom.info

Najtańszy taki timer na allegro kosztuje 400zł
[url]http://allegro.pl/hks-turbo-timer-type-0-i1370353934.html[/url]

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

2

Odp: 2 nowe Turbo timery HKS typ 0

cio to ?

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

3

własnie chciałem zdac to pytanie

motoslide.com

4

cross napisał/a:

cio to ?

Sprzęt do samochodu dzięki temu urządzeniu nie musisz siedzieć w samochodzie i czekać aż schłodzi ci się turbina... Wysiadasz a timer obliczy czas potrzebny do jej schłodzenie i podtrzyma pracę silnika bez kluczyka w stacyjce... W dużym skrócie

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

5

tabul napisał/a:

myślałem że ten timer po prostu się ustawia na np minutę.

Można ustawić ręcznie na 1-10 minut

www.grafimax.pl

6 Ostatnio edytowany przez tabul (2010-12-23 22:19:27)

przeczytałem w necie i usunąłem ale szybszy jesteś, sprytne urządzonko ale do TDI chyba zbędne, bardziej do turbo benzyny chyba się nadaje...
nawet schemacik prostego znalazłem [url]http://oto.to/schematy/turbotimer.html[/url]

7

w TDIku też się chłodzi ;] ja po dłuższej drodze siedzę grzecznie i czekam 5 min co najmniej ;] dobra sprawa ta zabawka tylko szkoda że funduszy brak ;/

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

8

Rezerwuję jeden do Soboty

SMR 505

9

sprytne urządzenie, ale szkoda 300 stow wyjebywac za swoje glupie lenistwo, bez sensu :) Moze jak kiedys nie bede mial co zrobic z trzema stowkami to zafunduje swojej turbince w furze takie ustrojstwo :) pozdro

Black RiDeR