Odp: lampa
wielkie dzienki jeden znalazł sie pomocny
:D :D :D ortografia mistrzostwo Swiata
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » lampa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wielkie dzienki jeden znalazł sie pomocny
:D :D :D ortografia mistrzostwo Swiata
gdybym wiedział że allegro nie gryzie i że jakby mi się chciało poszukać, to bym sam znalazł ;] ale od czego są inni ;] dobrze że już została znaleziona ta owiewka i będzie spokój ;]
dobrze że już została znaleziona ta owiewka i będzie spokój ;]
To dopiero początek zabawy :lol: Jeszcze potrzeba jest mu lampka, nożyk albo coś innego żeby wyciąć otwór, rada mistrza Jedi w ktorym miejscu ją zamontować żeby było najbardziej cool oraz kratka albo inne wypełnienie otworów, nie wspomnę o podłączeniu. :)
moto95 niech moc będzie z Tobą.
[url]http://allegro.pl/marpol-decostar-12v-35w-gu5-3-10st-halogen-i1338754140.html[/url]
tu do lampki mu od razu wrzucę link ;] można kupić w każdym elektrycznym ;] ale nie w każdym są z kątem świecenia poniżej 45 stopni ;] czyli są rozpraszające a to na drogę do dupy ;] ta jest skupiająca i ma kąt 10 st. ;]
kolejne z głowy ;p
komentowac tez potrawie a pomóc to nikt nie potrafił
boooze, idz juz spać, albo szukac jakie prezety rodzine ci kupili ! (sprawdz w szafie) haha :lol: :lol:
boooze, idz juz spać, albo szukac jakie prezety rodzine ci kupili ! (sprawdz w szafie) haha :lol: :lol:
jak rodzice ? dlaczego w szafie :( ??? co jest ?? :(
haha, przepraszam zniszczyłem ci reszte życia ? :( tak gwiazdor nie istnieje :( :(
haha, przepraszam zniszczyłem ci reszte życia ? :( tak gwiazdor nie istnieje :( :(
aale to ni mozliwe !!! nieeee!! JAKUB! banuj go bo głupoty rozpowiada :mad:
przepraszam ja, ja... Tylko żartowałem, wiecej nie bede :)
to ja juz nic nie rozumiem :| niech mi ktos w koncu wyjasni jak to jest :(
nie Ty jeden nie rozumiesz... :/
ocknijcie sie ku*wa mikołaja nie ma wiem , ze jestescie zawiedzeni , ale to nie on wam przynosi motocykle pod choinke i musicie sie z tym ku*wa pogodzić :mad:
to gdzie tą lampę można kupić bo w końcu nie wiem :lol:
poszedł Ty na bazara to tam majom ladne lampjony, takje z paciorkami ;]
p.s. mikołaj żyje naprawdę ;] widziałem w telewizji na reklamie był jakiejś ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » lampa
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań