Odp: lampa
gdzie moge dostać taka owiwke to sam sobie zrobie tylko ma być identyczna owiewka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » lampa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gdzie moge dostać taka owiwke to sam sobie zrobie tylko ma być identyczna owiewka
myślałem że to co cross i koledzy napisali jest zrozumiałe(w sklepie), ja mogę dodać od siebie, że jeszcze Pan Internet może Ci pogonić takie coś ;)
moto95, skąd ty sie kur.. urwałeś ?
z ZĄBEK tam jest taki zakład dla psychicznie chorych bywa :(
kur... szukałem w sklepie i w necie i nigdzie niema takiej samej owiewki (identycznej) ponczo sie nie wymondrzaj tam
hahah, ile Ty masz lat 12 ? :lol: :lol:
no k***a nignie niema takiej samej wszędzie są inne
a jak tacy mondrzy jesteście to podajcie link strony gdzie m oge taka sama kupic jak ta ttp://w760.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3A7R0RsU3S3 sama owiewke
jeżeli sugerując się nickiem "moto95" to właśnie te dwie ostatnie cyfry określają jego rocznik czyli wychodzi na to niedorozwinięta 15 :D
a jak tacy mondrzy jesteście to podajcie link strony gdzie m oge taka sama kupic jak ta ttp://w760.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3A7R0RsU3S3 sama owiewke
Coraz bardziej sądzę że jesteś niedorozwinięty XD
taki mondry to znajdz taką owiewke i podaj link cwaniaku
taki mondry to znajdz taką owiewke i podaj link cwaniaku
wszakże jestem po spowiedzi i nie mogę patrzeć na okrucieństwa tego świata a zwłaszcza cierpiące dzieci to postanowiłem uczynić i coś dla Ciebie , to taki mały prezent pod choinkę a resztę to już niech uczynią Twoje ręce kierowane "duszą artysty" [url]http://allegro.pl/husqvarna-cr-wr-tc-te-tablica-przod-przednia-i1370693093.html[/url]
ps Wesołych Świąt
wielkie dzienki jeden znalazł sie pomocny
moto95 napisał/a:taki mondry to znajdz taką owiewke i podaj link cwaniaku
wszakże jestem po spowiedzi i nie mogę patrzeć na okrucieństwa tego świata a zwłaszcza cierpiące dzieci to postanowiłem uczynić i coś dla Ciebie , to taki mały prezent pod choinkę a resztę to już niech uczynią Twoje ręce kierowane "duszą artysty" [url]http://allegro.pl/husqvarna-cr-wr-tc-te-tablica-przod-przednia-i1370693093.html[/url]
ps Wesołych Świąt
wypijmy za grzechy tego świata :)
tłumacz mu 100 razy a i tak nie zrozumie, a samemu poszukac to juz ciezko ;d
jak byś miał niedorozwój to co. Nie dziw się mu to tylko pierwszy objaw :D
przepraszam za moją interpunkcję :) i tak pewnie nie tam gdzie trzeba tą kropkę wstawiłem, pewnie powinien być przecinek :0
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » lampa
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań