Temat: Sprzedam hamulec beringer do hondy crf
Sprzedam hamulec beringer do hondy crf (09-) używany niecały komplet klocków.
Tel 606 427 536
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam hamulec beringer do hondy crf
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tel 606 427 536
fajowe :D
Nie czaruj tylko rzucaj kwotę :D jeśli tu się wstydzisz ślij na PW ;)
mysle zobimy tak ty dasz mi ten hamulec a ja zostawie twoja rodzine w spokoju , może byc ? :D :mad: :mad:
Ja bym taki przygarnął , tylko po co taki kosmiczny hamulec w zwykłej DR , przecież to za mocne jest mogły bymi sie lagi od hamowaia pokrzywić :| :D
mysle zobimy tak ty dasz mi ten hamulec a ja zostawie twoja rodzine w spokoju , może byc ? :D :mad: :mad:
Czyli jednak Honda ??
nie ?? nigdy ktm'a nie zdradze :)
Tel 606 427 536
siema.fajny kupilem taki 2 miesiace temu tylko 4 tloczkowy.ile chcesz za niego moze sprzedam moj i wezme od ciebie.chociaz i ten moj daje tak czadu ze strach przycisnac mocniej
Musze przyznać , ze crf strasznie na mnie działają :D
nice
pem napisał/a:Sprzedam hamulec beringer do hondy crf (09-) używany niecały komplet klocków.
Tel 606 427 536siema.fajny kupilem taki 2 miesiace temu tylko 4 tloczkowy.ile chcesz za niego moze sprzedam moj i wezme od ciebie.chociaz i ten moj daje tak czadu ze strach przycisnac mocniej
jak chcesz mam komplet klocków racingowych do 4'ro tloczkowego na sprzedaz !!
pedrosa73 napisał/a:pem napisał/a:Sprzedam hamulec beringer do hondy crf (09-) używany niecały komplet klocków.
Tel 606 427 536siema.fajny kupilem taki 2 miesiace temu tylko 4 tloczkowy.ile chcesz za niego moze sprzedam moj i wezme od ciebie.chociaz i ten moj daje tak czadu ze strach przycisnac mocniej
jak chcesz mam komplet klocków racingowych do 4'ro tloczkowego na sprzedaz !!
narazie mam dobre a do sezonu zostalo troche czasu.ale dzieki za propozycje.a jaki koszt jest takiego kompletu .zupelnie nie mam pojecia.pozdrawiam
ja mam na sprzedaz najlepsze co da sie kupic dalem za nie 380 zl bezposrednio u importera tu masz odemnie za 250. jak sie zagrzeja to na torze klamki lepiej nie ruszac wiecej jak 2 palcami :D
Carbone Lorraine 2251 RACING C43
[url]http://allegro.pl/carbone-lorraine-2251-sbk3-beringer-i-wiele-innych-i1369605912.html[/url]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam hamulec beringer do hondy crf
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 78 zapytań