16

Odp: Jakie supermoto najlepiej kupić?? Doradźcie

Na tą chwilę nie mam zbyt wielu zdjęć, te które mam są raczej poglądowe. Coś poszukam jeśli nie znajdę to pstryknę coś jutro.
Mam do niej kilka kompletów zębatek 5 przednich i 3 tylne,
do tego 3 komplety plastików,
nowe obicie siedzenia,
dwa pudełka płytek zaworowych HOT CAMS koszt ok 1000 zeta,
zupełnie nowe uzwojenie alternatora na opcje ze światłami koszt ok 650 zeta (jeszcze w pudełku)
Wydech carbonowy (jeszcze nie założony)

Na motocyklu mam amortyzator skrętu (genialna sprawa na największych dziurach w terenie prowadzisz jedną ręką, autentycznie lecisz 100 po dołach i druga ręka kciuk wyciągnięty do kolegów)
No i licznik wielofunkcyjny z oryginalnym aluminiowym uchwytem (mierzy wszystko co jest do zmierzenia)

No i modyfikacje silnika, wałek, zawory, tłok. Sprawdzana na hamowni 71 Nm. :cool:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

17

Wrzuc foty jak ogarniesz jakies, chce zobaczyc ta bestie :)

Black RiDeR

18

Spoko, spoko coś tam wymyślę tylko nie nastawiajcie się że zobaczycie jakieś wymuskane cudo, z ogromem dodatków carbonowych i aluminoowych... To zło w czystej formie ma zapierdalać a nie wyłącznie wyglądać, a robi to w pięknym stylu.
Idzie koło w koło z 690 SMC idzie koło w koło z Bergiem  :D
I coś tam zawsze do mnie krzyczą na światłach... ooo stary jak to zapierdala, lub coś w tym stylu  :D Ale słabo ich przy moim wydechu słyszę.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

19

No i wybaczcie nie ma profilu na BikePics ;) Ja mam na Fotka, sympatia, ero itp.  ;) Ale to was chyba nie interesuje  :D

20 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-12-13 21:49:51)

chyba  ;)

:lol:

motoslide.com

21

hehe, niezle portale spolecznosciowe Seba:) hehe

Black RiDeR

22

Nie szukam sieci kontaktów, przyjaciół, przecież od tego mam was  :)  Szukam portali z naciskiem na bardziej towarzyskie niż społecznościowe   ;)

23

nie owijaj w bałewełne tylko powiedz po ludzku , że o panny chodzi i to nie koniecznie z pod znaku panny  :P

motoslide.com

24

Zero taktu w Tobie Bartek  :(  po raz kolejny załamuje nad Tobą ręce.  ;)

25

:D  :D zero taktów to ile to suwów jest  :lol:

motoslide.com

26

Dawaj te foty a nie .... . I ile ma bestyja kosztować?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"