Odp: Chevrolet S10
fajna furka, mała kasa, ja tu minusów nie widze, jakbym już nie miał pikapa to bym brał :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Chevrolet S10
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
fajna furka, mała kasa, ja tu minusów nie widze, jakbym już nie miał pikapa to bym brał :)
jesli nadal aktualne to chyba mam kupca dla ciebie ;) tylko jakies zdjecia potrzebuje bo aukcja juz nie dziala...
Kupca to on juz mial od 2 tygodni. Ale sie doprosic o fotki nie moge, wiec chyba koledze nie zalezy. Albo nie ma sie czym chwalic poza lakierem. Moze biedziesz mial wiecej szczescia niz ja do tych fotek.
Wiem że Snow już sprzedał chewiego :) Ja się niestety nie wyrobiłem finansowo więc poszedł do ludzi :D
Poszedł, dlatego żeby nie robić nikomu przykrości nie wysyłałem fotek;) JERY, nie obrażaj się...;)
Nowy właściciel już zwietrzył biznes i wysatwił go znowu za 30% więcej.
no wlasnie znalazem na alledrogo :) ale fotki wstail swietne...
[url]http://allegro.pl/chevrolet-s10-kozacki-pickup-i1360922447.html[/url]
Poszedl ze wszystkim co miales. Nawet swoje cale 2 zdiecia mu dales.
Efekt tych zdjęć był jak się domyślam zamierzony hehe... by samochodu nikt nie skojarzył z aukcją sprzed tygodnia :mad:
Wielu juz widziałem takich cwaniaków ale rynek rządzi się swoimi prawami. ;)
Trochę mnie wqrwił, bo jak wielu wie, zwłaszcza Seba, szukałem dla niego dobrego domu- kogoś kto się nim zajmie. To jest klasyk, jeden z dwóch w Polsce i niewielu w EU zachowany w oryginalnym stanie. No trudno. Teraz chwila przerwy i next one:) Już się szykuję na RAM'a:)
Slabo szukales chyba tego nowego domu, skoro nawet fotki bylo Ci za ciezko zrobic.
No szkoda, szkoda (że nie trafił do mnie).
Może tym razem trafi w dobre ręce.
joł
Jery masz chyba straszny problem...
Panowie myślę że mogę zamknąć temat i przenieść do archiwum? ;-)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Chevrolet S10
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 83 zapytań