Giersik napisał/a:ta sama bajeczka ;) pracował rok i zarejestrowany jest w Polsce a na Polskich blachach tam nie chcą kupić. Ciekaw jestem jak by go zarejestrował bez meldunku :rolleyes: i od kiedy to angole do nas przyjeżdżają do roboty :lol:
Tu Giersik trochę przekombinowałeś ;) kupując TU motocykl normalne że będzie miał na naszych blachach, tak jak będąc za granicą np. w Irlandii tamtejsza policja domaga się przerejestrowania (jeśli samochód czy motocykl jaki przywieźliśmy był na naszych blachach) na miejscowe tablice. (w wypadku tego ogłoszenia UK )
Kupując samochód czy motocykl za granicą np. Irlandii (tam mieszkałem, stąd informacje) normalne że poruszałem się na Irlandzkich tablicach.
Tu meldunek nie jest konieczny, przynajmniej w innych krajach tak jest.
Jak najbardziej może się zdarzyć że jakiś Angol ma tam motocykl na naszych blachach.
Powracając do tematu tej SUPER OKAZJI, to nie zmienia faktu iż ogłoszenie cuchnie wałkiem na kilometr :mad:
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR