Temat: YAMAHA YZ 250 2t SUPERMOTO
Cześć :D
fotki i opis w aukcji :)
[url]http://allegro.pl/yamaha-yz-250-sm-stunt-supermoto-636-f4i-cbr-r1-i1343185529.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » YAMAHA YZ 250 2t SUPERMOTO
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć :D
fotki i opis w aukcji :)
[url]http://allegro.pl/yamaha-yz-250-sm-stunt-supermoto-636-f4i-cbr-r1-i1343185529.html[/url]
z takim opisem to raczej marna szansa na znalezienie kupca :P
opis całkiem poetycki, podoba mi się profesjonalne wyposażenie placu do stuntu - szubienica do podnoszenia przodu do góry i wieża paletowa do pionowych startów, wow :lol:
ta jeszcze ostanie zdjecie :D
chyba Ci olej bierze :P
To jest 2T, więc chyba ktoś z mieszanką przesadził.
A poza tym to się troszkę dziwie, ja jak bym wystawiał moto to bym się starał pokazać że moto używane amatorsko i tak całkiem lajtowo. Żeby nie było że zajeżdżone czy coś. A tu całkiem inaczej :/
Wszyscy sie dziwia, ze koles prawde napisal, ale jak kupujecie mine albo jedziecie ogladac "10 letnie cacko na dotarciu od kobiety z Niemiec" to kurwujecie co niemiara i chcecie typa wieszac i ruchac mu corke w dupe. Opamietajcie sie ludzie. Ja wlasnie do takiego sprzedajacego bym wolal jechac, bo skoro juz sie odwazyl napisac wszystko w aukcji, to sa duze szanse ze niczego nie ukrywa. Tak trzymac kolego od aukcji i szczerze trzymam kciuki za sprzedaz, bo swoja postawa na to zasluzyles. Brawo
Też popieram.
Wcale nie przesadził z mieszanką bo kazdy 2t tak ma przy raptownym dodaniu gazu i moje słowa to była IRONIA . Kamikaze zrobił dobry opis wyróżniajacy sie z tysiecy takich samych . Zresztą co można napisać o motocyklu do stuntu chyba każdy wie do czego służy i wiadome jest , że gleby są codziennoscią i niczym nie normalnym.
Barteksm, moja wypowiedz bardziej sie tyczyla wypowiedzi bartka18 i Bondka a nie twojej, wiec no stres :)
HAHA Jery, a moja wypowiedz też sie tyczyła bartka18 i w 100% sie z tobą zgadzam :D hahahah no i tak to jest jak sie nie zacytuje :P jak tam biała Łódz , słyszałem , ze 15 stycznia jakies kolejne zawody endurocross są tymrazem w atlas arenie
niestety wiem o czym piszę jak przedostatnio sprzedawałem moto to się okazało mam moto chyba z największym przebiegiem na allegro.
ta jeszcze ostanie zdjecie :D
chyba Ci olej bierze :P
To jest 2T, więc chyba ktoś z mieszanką przesadził.
A poza tym to się troszkę dziwie, ja jak bym wystawiał moto to bym się starał pokazać że moto używane amatorsko i tak całkiem lajtowo. Żeby nie było że zajeżdżone czy coś. A tu całkiem inaczej :/
zawstydzę was koledzy:P zimny był i na ssaniu sobie pyrkał to też dymu się na zbierało :)
odnośnie tych zdjęć i opisu, to jest to aukcja z myślą o kimś kto, wie, że crossówka w stuncie tak na prawdę odpoczywa w stosunku do tego z czym ma do czynienia w crossie. nie ma jakiegoś tam pałowania do końca obrotów, tylko spokojna i płynna jazda w przedziale niskich i wolnych obrotów :P
dodam jeszcze, że to chyba jedyna na świecie yz 250 2t przerobiona do stuntu :P egzemplarz kolekcjonerski, wyjeżdżajcie już po niego, zanim śnieg zasypie suwałki :D
HAHA jak tam biała Łódz , słyszałem , ze 15 stycznia jakies kolejne zawody endurocross są tymrazem w atlas arenie
Ja juz o moto nie mysle tylko o desce. O tych zawodach pierwsze slysze :0 Dobrze wiedziec. Pewnie sie wybiore :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » YAMAHA YZ 250 2t SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 70 zapytań