Temat: KTM 690 Prestige albo Duke
Wciąż poszukuje sprzęta. Warunek- brak gleby ( rysy do przyjęcia), mały przebieg.
Proszę propozycje na maila ka-pec@wp.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KTM 690 Prestige albo Duke
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wciąż poszukuje sprzęta. Warunek- brak gleby ( rysy do przyjęcia), mały przebieg.
Proszę propozycje na maila ka-pec@wp.pl
[url]http://forum.supermoto.pl/post37145.html#p37145[/url]
oglądałem go, zajechany sprzęt choć prawie nowy :mad:
Mówisz i Masz...
Jak go zobaczysz to go zabierzesz...jak Nowy
DUKE 690 2008r, przebieg tylko 3500km. Tylko jeden włąściciel.
DUKE ma kilka dodatków:
- oryginalne Handbary
- nówka tylna guma
- bardzo dobrej klasy alarm z kluczem w pilocie
- mam fajny tłumik Yoshimury przerobiony do tego DUKE-a
Sprzęt bez jakichkolwiek wad, wszystkie dokumenty, polecam. Jeśli znajdziesz jakąś wadę zwracam koszta podróży.
Nr kontaktowy...600-215-339
POZDRAWIAM.
Ladniutki:)
Majki napisalem Ci PW i czekam na odp :)
po wiela to cudo??
oglądałem go, zajechany sprzęt choć prawie nowy :mad:
"Zajechany ponieważ z lewej strony jest fabryczny sylikon, który świadczy o majstrowanej skrzyni.
Boję się zaryzykować ponieważ mam za 22k w kupnie nowego "
Jak widzę nowego jakoś nie dostałeś, a gwarancja jest do kwietnia więc taki ch*j nie ryzyko.
Udaj się do Łodzi tam masz za 26k nowego, a nie zawracasz dupę i jeszcze opinię robisz o motorze.
Jeżeli byś powiedział chętnie do ASO bym pojechał, żeby wyprostować Twoje poglądy.
No cóż najwyżej polatam sobie jeszcze sam na nim, w okolicy nie ma za bardzo z kim, aczkolwiek
widzę, że większość forumowiczów Warszawa, także może kiedyś jakiś zlocik będzie :)
Kolego PO TANIOŚCI jak chcesz napisz to sprzedam Ci Xboxa360
żebyś sobie trochę polatał, gratis dodam PGR4- nawet Hayabusą będziesz miał przyjemność.
Pozdrawiam serdecznie, sukcesów w poszukiwaniu motocykla życzę.
Hgo już kupiłem prestiża w takiej cenie za ile był faktycznie wart ( fotki zamieszczę na wiosnę :-) )
Co do twojego motocykla. Proponuje byś zamieścił zdjęcie lewego dekla e swoim sprzęcie i ja pokaże jak silikon u mnie powinien wyglądać. Nie chcę już pisać o pęknięciach bo to powinna być niespodzianka ( no ale przecież nie jest to sprzęt nowy a wywrotka to normalna rzecz która przytrafia się każdemu rajderowi choćby raz do roku heh :cool: ) Czemu tak naprawdę sciągany był lewy dekiel przy tak niskim przebiegu? Nie wiem, nie uzyskałem od Ciebie żadnej odpowiedzi a to było dla mnie co najmniej podejrzane..
Co do X'boxa to pozwól, że zignoruje twoją zaczepkę..
Dostałeś odpowiedź, że jest to fabryczny silikon, ja też się dziwiłem dlaczegoż tak to wygląda, jednak
przez to pojechałem do salonu KTM 3fun w Raszynie, tam też udzielili mi informacji, że tak nieraz może być w KTMie.
Co więcej- stała tam prawie nowa 1000KM, wersja SM-R z pomarańczową ramą, która miała jeszcze bardziej paskudnie
to wykonane, stąd mam porównanie. Być może faktycznie udało Ci się znaleźć wersję, która nie ma tej wg. Ciebie wady.
Po za tym, jeżeli np. ja bym coś robił przy tym motorze, co nigdy nie miało miejsca- to uwierz mi, że nie byłoby śladu
po żadnym sylikonie... co jet kwestią 2 minut zapewne, żeby to zniwelować. Tak samo mówiłeś o ryzyku które ponosisz,
kupując motocykl- dobrze wiedziałeś, że jest gwarancja.
No ale cóż- na wiosnę wszystko wyjdzie, jeżeli nie sprzedam motoru to zapewne o tej porze za rok będzie około 10,000 km :)
Szerokości na drogach życzę, pozdrawiam.
Czy gwarancja obejmuje sprzęty w których się dłubie samemu? NIe wiem, być może kupiłeś sprzęt przy którym robił coś poprzedni właściciel. Naprawde mam spore wątpliwości co do tego, że Austriacy wykonaliby taka fuszerke. Bardziej prawdopobne jest to, że miałeś coś grzebane ( i niepije nic do Ciebie bo możesz z tym np nie mieć żadnego związku). Bardziej mnie jednak przekonały spękania na plastikach, przetarte śruby i najebany silikon na lewym deklu niż opowieść w stylu - Ten typ tak ma..
i tak jak Ci mówiłem, nie jest to jedyny Kat 690 którego oglądałem i we wcześniejszych modelach SM, duke, prestige tego nie widziałem. Może wypowie się ktoś na forum kto posiada 6 9 0. Może uda mi sie podjechać do serwisu w bydg i spytam czy faktycznie tak jest.
Jeszcze raz więc powtórze, że napisałem tego posta na forum dlatego, żeby nikt nie poczuł się zrobiony w konia jadąć 300 km, pożyczająć przyczepke, biorąc urlop tylko i wyłącznie dlatego, żeby wracać na pusto. Myśle, że wiekszość motocyklistów zna to uczucie..
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KTM 690 Prestige albo Duke
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań