Temat: Chevrolet S10
[url]http://otomoto.pl/chevrolet-s-10-C16311110.html[/url]
Dla SMowców coś taniej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Chevrolet S10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://otomoto.pl/chevrolet-s-10-C16311110.html[/url]
Dla SMowców coś taniej.
hehe, spalanie nie przekroczyło 12 ;) jak to zrobiłeś ?
stał w miejscu na odpalonym silniku ;] gdyby miał cztery furtki to bym się zastanowił nad tym ;]
nie no autko zajebiste nawet jest napisane, że klima jest i w dodatku za tą cenę ;) tylko te opłaty za starą i "dużą" benzynę :(
Jakby Ono mialo motor ze dwa razy wiekszy to bylby fajny material do zabawy. Szkoda.
12l/100 w drodze do Lublina- Bart może potwierdzić. Crazy, jakby miało motor dwa razy większy, to brałbym taxę do wożenia moto na tor, a nie pickupa. Generalnie na prawdę fajna furka. Jak jedziesz z dwoma mociakami na pace, to każda cziksa Twoja;)
gdyby nie to ze jest zagazowany to bym ogarnal kase i go kupil, ale nie jestem w stanie patrzec na zagazowane fury...
Kwestia ekonomii... zagazowany jest od ok 6k km.
Robiłem trochę badań dotyczących LPG na na silnik i jak nigdy nie wierzyłem w lobby paliwowe... powoli zaczynam.
powtierdzam. jak jechalismy do lublina szybko, wyprzedzajac, co chwile niemalze stajac (fotoradary) to spalił 13l gazu.
tak baj de łej czy ten samochod nie stoi czesto na slodowcu, tu przy komendzie?
gdyby nie to ze jest zagazowany to bym ogarnal kase i go kupil, ale nie jestem w stanie patrzec na zagazowane fury...
ARE YOU FUCKING KIDDING ME?
BTW wejdzie na pakę SuMo lub crossidło po długości?Albo ze 2-3szt?
joł
Dwie sztuki plus namiot i masa gratow. Trzy motungi, jezeli srodkowy bedzie tyłem do szoferki. Za kanapą jest sporo miejsca na graty- klucze, buty, etc. Mogą jechać 3 osoby, ale polecam raczej opcje 2 osobową albo kierowca i dwie cziksy;). Za taka kase raczej nie znajdzie się nic bardziej spektakularnego i solidnego. Jak furka prezentuje się z dwoma mociakami można było zobaczyć podczas "rundy" na bemowie. Absolutny headturner:)
No to już żałuję że nie mam luźnych 6,5kzł :(((
Snow, co cie naszło na bobbera??
gdzie go moge zobaczyc na zywca???
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Chevrolet S10
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 72 zapytań