Odp: Husqvarna SMR 510
Bez kitu... No nic. Dziś dostanę wiecej zdjec i film jak chodzi. Ps. Zostaloby
mi 5 tys.. To polujemy na druga zabawkę do mx ponad to :P
Aktualnie
Husqvarna 701SM
To nie sprzęt, lecz technika czynią z Ciebie zawodnika.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SMR 510
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bez kitu... No nic. Dziś dostanę wiecej zdjec i film jak chodzi. Ps. Zostaloby
mi 5 tys.. To polujemy na druga zabawkę do mx ponad to :P
Wiecie coś w temacie tej huski? Oglądał to ktoś? Ogłoszenie dalej wisi...
[url]http://otomoto.pl/husqvarna-sm-sm-510r-supermoto-M2090964.html[/url]
To grat.
:D ooo , a jeszcze nie dawno stała za 10500.
Duriv, napisz coś więcej :) Silnik kaput? Czy rama krzywa?
I to i to :) Podobno klasyfikuje sie do generalki, rama krzywa, malowana, lakier kruszy się.
Wiadomo,10,5k za takie moto w dobrym stanie byłoby zbyt piękne :D
Jakiś czas temu miałem na sprzedaż Aprilię SXV 5.5 i po krótkim zapoznaniu się z maszyną stwierdziłem, że za Brutalny to Sprzęt dla mnie. Cena Apki była dobra i kupiec jest zadowolony...dziś jestem już bardziej oblatany na SM-ach i mocno się zastanawiam czy taką sobie zafundować. Odstrasza mnie tylko koszt utrzymania. Miałem kiedyś Aprilię RSV 1000 TUONO i w razie co koszta były spore (prawie jak w Ducati). Dziś mam na sprzedaż SMC 660 2005r. (odblokowany na 60KM) i muszę wam powiedzieć, że KTM naprawdę ma spore doświadczenie w konstruowaniu SUPERMOTO a koszta utrzymania są jak dla Nas Polaków naprawdę do przyjęcia...
Majki od kiedy to Ducati są takie drogie w utrzymaniu? Miałem Dukata przez 2 lata i koszty utrzymania były normalne a było już nie pierwszej młodości bo miało 10 lat na karku. Nawet mniejsze niż Husqvarny bo wolniej pożerał opony xD
660 fajna sprawa , a aprilia wogole na mnie nie działa
Landryss...jeśli chodzi o koszty utrzymania to myślę w kategorii ASO. I nie powiesz mi, że pieniądze pozostawione w serwisie DUCATI po przeglądzie na 10.000km są małe (ok.800euro)?!
Generalnie porównuję koszty serwisu moto w Autoryzowanej stacji przy użyciu Oryginalnych części i dziś wiem, że KTM ma naprawdę przystępne koszty (co 5000km ok.800zł). Różnica jest widoczna...
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SMR 510
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 83 zapytań