1

Temat: [S] Sprzedam Suzuki DRZ wersja E z kitem homologacyjnym,zarejestrowana

Za ten motocykl ręczę głową  :) Absolutnie nikt tu fabryki nie poprawiał nikt swych Łapek nie wsadzał. (fabryczne ustawienia)

[url]http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-jedyna-drz-z-2008-w-wersji-e-M2282388.html[/url]

Jak w temacie. Wystawiam na sprzedaż ( a konkretnie mój brat) idealna na przekładkę pod SM!!!!
Suzuki DRZete w wersji E wyjechała z Polskiego salonu w 2008 roku z pełnym zestawem homologacyjnym.
Jest zarejestrowana i ubezpieczona z książką serwisową i dwoma kluczykami (wszystko w ogłoszeniu)

Polecam ją wszystkim tym którzy szukają dodatkowej mocy w DRZecie a przy czym chcą rzadszych przeglądów i osławonej bezawaryjności (to prawie nowy motocykl)
Najmocniejsza wersja, różnie instrukcje podają 48/49 KM z rozrusznikiem.

Nie będę się rozpisywał... jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany jestem na miejscu :)
Cena oczywiście jest do negocjacji  :D

Jeśli znudziła Cię twoja obecna DRZeta w wersji SM masz idealną okazję na przekładkę... a swoją obecną wystawisz na sprzedaż z dużymi kolami jako wersje  "S"  ;)  ;)  Których jest zresztą bardzo mało w ogłoszeniach... jeśli zadasz sobie pytanie: czy warto! Pamiętaj... 119 kg wagi i prawie 50 KM... DRZ SM zostaje za nią daaaaleko w tyle.  :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2

Odp: [S] Sprzedam Suzuki DRZ wersja E z kitem homologacyjnym,zarejestrowana

2007 rok a jeszcze nie ma USD? Porazka.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

3

JERY napisał/a:

USD jest tylko w SM

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Pytanie z ciekawości-wersja E miała tylko kopajkę a tutaj widzę tylko rozruchałkę guzikową?

joł

5

hacker33 napisał/a:
JERY napisał/a:

USD jest tylko w SM

suzuki  :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

6

Cross mówisz suzuki , ale to suzuki kosztuje nowe 20 koła wiec nie porównuj motocykla robionego dla ludzi do KTM w którego trzeba sporo wiecej wpakowac . USD nie jest jakoś starsznie wymagane w amatorskim sprzecie jakim jest z pewnością drz .

motoslide.com

7

Barteksm napisał/a:

Cross mówisz suzuki , ale to suzuki kosztuje nowe 20 koła wiec nie porównuj motocykla robionego dla ludzi do KTM w którego trzeba sporo wiecej wpakowac . USD nie jest jakoś starsznie wymagane w amatorskim sprzecie jakim jest z pewnością drz .

tee jest 2011 rok na karku  :)

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

8

No tak USD i wtrysk to już norma :D

motoslide.com

9 Ostatnio edytowany przez hacker33 (2010-11-10 19:52:40)

SFMario napisał/a:

Pytanie z ciekawości-wersja E miała tylko kopajkę a tutaj widzę tylko rozruchałkę guzikową?

joł

wersja bez literki lub z Y posiadała tylko kick starter i robiona była chyba do 2001 roku
wersja E, S i SM posiada rozrusznik bez kick startera

do wersji E można dokupić kick starter jako kit

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

10

Barteksm napisał/a:

Batrek. USD to juz nie jest jakas kosmiczna technologia. Sa wyczynowe zawieszenia w ktorych kazda laga spelnia inna funkcje i inne nowatorskie rozwiazania. Kosmiczne technologie pokrywania rur tytanem itd. Ale zwykle USD to juz dawno jest standard. Chyba nie zaprzeczysz wyzszosci USD nad starym rozwiazaniem. Teraz nawet sporo skuterow ma USD wiec nie dramatyzuj.

11 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-11-10 20:45:57)

Ja nie dramatyzuje  :rolleyes:
Mówie tylko , że drz była robiona z założenia jak najtansza .
Przecież nikt wam nie każe kupowac tego , a jak już tak bardzo chcecie to zbierzcie podpisy pod petycją i wyślijcie do dyrekcji Suki w Dżapanii , że tradycyjne lagi to hańba  :D
Koniec nie piszcie juz nic w moją strone hahahha
USD jest super ja wiem , nie musicie mnie przekonywac  :P

HAHA przepraszam , ale jak nie bede złośliwy to znaczy , ze jestem chory wec wybaczcie :D
W razie czego możecie USD od tych skuterów przełożyć  :lol:
Teraz defintywnie koniec   :)

motoslide.com

12

JERY napisał/a:

Taka moja uwaga...
Nie wystawiłem tego ogłoszenia by w nim dyskutować o plusach i minusach zawieszenia... każdy na tym forum Jery wie jak wygląda najmocniejsza wersja DRZety.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

13

lol. Przepraszam

14

Jery czas już zmienić awatara bo dostaniesz bana  :cool:   Na stronie Supermoto to małe faux pas hehe nie sądzisz? :cool:

Przepraaaaaszam :D  :D

15

to moto wygląda jakby nigdy w terenie nie jeździło, hehe a wogóle gdzieś jeździło czy na stojaku te 2000km ?? :)