Temat: [S] KTM LC4 supermotard
[url]http://allegro.pl/ktm-640-lc4-supermoto-sm-smc-drz-sxv-fmx-xt-ttr-wr-i1312214761.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM LC4 supermotard
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/ktm-640-lc4-supermoto-sm-smc-drz-sxv-fmx-xt-ttr-wr-i1312214761.html[/url]
coś za tanio.
majkul mógł bym przyjechać przysiąść się do twojego kata jak będziesz miał kiedy czas ??
coś za tanio.
Oglądałem z kumplem i nie kupiliśmy. Tydzień później pojechaliśmy do Bereta i wróciliśmy z piękną LC4 prestige :)
Nie dodałeś że w moto do wymiany są klocki z przodu, mocowania osłony łańcucha są pozrywane, przy odpalaniu zimnego wali przepalonym olejem, puszcza błękitną chmurkę a w silniku coś dzwoni jakby ktoś wrzucił garść nakrętek do środka (nie jest to typowy klekot LC4). Jeszcze któryś bieg kiepsko wchodził, może nie potrafię biegów zmieniać ale na Bereta LC4 jeździłem dłużej i nic takiego nie miało miejsca a w tym 2 razy podczas jazdy próbnej. Dlatego nie kupiliśmy.
Beret sprzedał....:) nieźle ciekawe czym teraz zaskoczy:) moje byłe moto oby służyło :cool:
ładna opinia Landryss :)
Właściciel pewnie powie że połowa z tego to nie prawda. Ale jakby postawić moto bereta (teraz fikoła) obok tego to by było widać, słychać i czuć różnicę.
Milo slyszec takie pochlebne opinie:) faktycznie moj kat byl sporo doinwestowany i zadbany:) wlasciciel niepalacy i takie tam:) niech jezdzi jak najdluzej:)
faktycznie sprzęt zajebiaszczy :D a przez moją głupotę mogłem już szprychy pogiąć i bóg wie co jeszcze przez niedokręcenie zacisku po zmianie klocków :( + przetarta linka prędkościomierza od tarczy ale to już pikuś) przepraszam beret :P
Jak coś to mam jeszcze kilka diwajsów w carbonie do niego :) jak coś to pisz PW
Klocki to fakt, osłona trzyma sie na 1 gwincie, przepalonym olejem juz nie "wali" a wczesniej "waliło" bo nie dokreciłem 1 sruby w ramie skad olej spływal na silnik :/ i naucz sie zmieniac biegi bo skrzynia jest po remoncie i wszystki chodzi jak nalezy a dzwiek jest porównywalny do innych lc4'rek. co do dymku to moto nie bierze oleju.
ConQest napisał/a:coś za tanio.
Oglądałem z kumplem i nie kupiliśmy. Tydzień później pojechaliśmy do Bereta i wróciliśmy z piękną LC4 prestige :)
Nie dodałeś że w moto do wymiany są klocki z przodu, mocowania osłony łańcucha są pozrywane, przy odpalaniu zimnego wali przepalonym olejem, puszcza błękitną chmurkę a w silniku coś dzwoni jakby ktoś wrzucił garść nakrętek do środka (nie jest to typowy klekot LC4). Jeszcze któryś bieg kiepsko wchodził, może nie potrafię biegów zmieniać ale na Bereta LC4 jeździłem dłużej i nic takiego nie miało miejsca a w tym 2 razy podczas jazdy próbnej. Dlatego nie kupiliśmy.
Specjalnie dla ciebie cene moge podniesc :)) obserwujac rynek lc4'rek łatwo mozna zauwazyc ze ciezko jest cos sprzedac a idzie zima i przydalby sie samochod. Co do moto to nic nie ukrywam i jestem pewien ze wszystko jest ok.
coś za tanio.
i naucz sie zmieniac biegi bo skrzynia jest po remoncie i wszystki chodzi jak nalezy a dzwiek jest porównywalny do innych lc4'rek.
W takim razie Kat od Bereta to nie LC4 tylko jakaś podróbka :rolleyes: Widocznie szybko się uczę bo ostatnio jeździłem trochę po Beretowym katem i biegi mi wchodziły idealnie :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM LC4 supermotard
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 78 zapytań