Odp: Co kupić?
Ja przesiadlem sie niedawno z R6 na CRF 450 i jestem mega zadowolony!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No, ale Tobie pozamykali drogi wiec zrozumiałe :P
Bierz ktm z silnikiem rfs , czym nowszy tym lepiej.
2006 - 2007 KTM EXC 450 lub 525 a będziesz napewno zadowolony ;)
ale nie powiesz ze silniki XC4 tez niczego sobie ;]
N 1 moto to polecam bele co i tak na przyszły sezon będziesz chciał zmienić bo będzie mało mocy albo coś tam,
Ja chce sprzedać swoje moto i cały sezon o tym trąbie a nawet go nie wystawiłem nigdzie. Dwa tygodnie nie jeździłem i jak w niedziele
wyjechałem i pierwsze odkręcenie gazu gumka koło domu to się tak cieszyłem że w ogóle mam moto i mogę gumować i siać terror na mieście, a jak wyjechałem na drogę to ledwo wyhamowałem przed światłami bo nowy asfalt położyli i kamyczki troszkę wydłużyły drogę hamowania tak że 40 hp było aż za dużo. Oczywiście że na przyszły sezon zmieniam moto bo za mało mocy.
moto napisał/a:Bierz ktm z silnikiem rfs , czym nowszy tym lepiej.
2006 - 2007 KTM EXC 450 lub 525 a będziesz napewno zadowolony ;)ale nie powiesz ze silniki XC4 tez niczego sobie ;]
XC4 silniki jeszcze nie zrobiły tyle godzin co RFS-y wiec jeszcze muszą udowodnić nam ze są aż tak wytrzymałe bo z mocą problemów nie maja ;)
Poza tym kolega pisał ze; "Do wydania mam max 15 tys. złotych."
im wiecej czytam, tym mam wiekszy metlik w glowie :/
Mozecie mi powiedziec jak wyglada sprawa serwisowania tej husqvarny smr 510, co ile km / mth trzeba zmieniac olej itd?
w przypadku wyczynów 1000km to już jest absolutne maximum
dobra po dlugich godzinach spedzonych na poszukiwaniu info, jest decyzja husqvarna smr 510 2008-2009 albo aprilia sxv 450. Pewnie bede musial troche kasy dolozyc, ale wydaje mi sie ze warto :)
edit. wiecie moze gdzie w pl mozna kupic nowa aprilie sxv 450? bo moze wzialbym sobie nowke w leasing :)
Pomian napisał/a:Ja przesiadlem sie niedawno z R6 na CRF 450 i jestem mega zadowolony!
No, ale Tobie pozamykali drogi wiec zrozumiałe :P
hahaha , no miedzy innymi dlatego :D
DRZ na pierwsze supermoto, to naprawde bardzo dobry sprzet, jesli chodzi oczywiscie o nauke itp, a jak juz jestes zajebistym pilotem to wsiadaj na ktm-a,albo huske, takie jest moje zdanie, pozatym supertmoto to zupelnie inny sprzet niz plastik, a wiec tak jak jeden z kolegow z forum powiada ,, prawdziwe moto to supermoto" !!! :)
btw - kto jest dealerem Huski w okolicach Wawy ? KTM'a mozna zawsze pomacac, usiasc a potem serwisowac w wielu miejscach a co z rzadka Husq ?
W naszych okolicach są małe przedstawicielstwa w Łomiankach , Nowym Dworze i w Łodzi .
Dwa najwieksze to u Zycha i Mleczka .
Jeszcze pare lat temu moze i był problem teraz myśle , ze nie jest źle owszem nie jest to taki poziom jak yamahy suzuki czy nawet ktm ,ale jest przyzwoicie .
Ciekawe czy w salonach bmw można by dostać jakieś cześć hehe w koncu bemka jest włascicelem Husqi.
a mozesz podac jakies info do Zycha i Mleczka, ja jeszcze nie jestem oblatany w klimatach. :D Husqka to swietny bike tylko trzeba ja czesto serwisowac, w koncu to moto zbudowane jak torówka. Słyszalem ze jest problem z czesciami i czeka sie wieki itp
[url]http://www.husqvarna-motocykle.pl/[/url] - Mleczek
[url]http://www.zychoffroad.pl/[/url] - Zych
Słyszalem ze jest problem z czesciami i czeka sie wieki itp
Mit,mit,mit :P
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić?
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 73 zapytań