Odp: kupię osłony dekli metalowe do DRZ
dekiel na wzór mam ;)
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię osłony dekli metalowe do DRZ
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dekiel na wzór mam ;)
dekla jeszcze nie robiłem ;] jakieś osłony czy owiewki czy nakładki tak więc można się pobawić i w to ;] problemu nie powinno być bo wystarczy zrobić formę obydwu stron dekla, zastanowić się z jakiego materiału i odpowiednią żywice dobrać i czekać aż to wyschnie wszystko i tyle ;]
dekla jeszcze nie robiłem ;] jakieś osłony czy owiewki czy nakładki tak więc można się pobawić i w to ;] problemu nie powinno być bo wystarczy zrobić formę obydwu stron dekla, zastanowić się z jakiego materiału i odpowiednią żywice dobrać i czekać aż to wyschnie wszystko i tyle ;]
gdybys dostal oslone silnika cala na wzor jestes w stanie wykonac taka z tej 2 kolorowej tkaniny ?
konkretnie to
niema problemu to akurat jest prosta robota, niema dużo załamań a jak już coś to nie są ostre tylko zaokrąglone ;] podaj mi wymiary tego
tak w najszerszych miejscach jakby to rozpłaszczyć i prostokąt miał z tego wyjść A i B no i grubość scianki to bym obliczył ile by to kosztowało
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupię osłony dekli metalowe do DRZ
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 71 zapytań