Temat: Sprzedam Zacisk Brembo oraz Pompe wraz z klamką przód ktm 640
Witam, mam do sprzedania zacisk Brembo z ktm lc4 640 na przednią tarcze za jedyne: 120zł oraz pompe do tego samego modelu wraz z klamką za : 180zł.
Pompa ma akcesoryjny dekiel.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Zacisk Brembo oraz Pompe wraz z klamką przód ktm 640
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, mam do sprzedania zacisk Brembo z ktm lc4 640 na przednią tarcze za jedyne: 120zł oraz pompe do tego samego modelu wraz z klamką za : 180zł.
Pompa ma akcesoryjny dekiel.
Dzień dobry chyba najpierw...
Dzień dobry chyba najpierw...
ta dobre sa takie typy co pierwszy post to:
"mam do sprzedania..." :)
Jest wItam, po za tym warto pomysleć czy takie "Typy" to na przykład nie jest ktoś kto już jest na forum tylko założył konto nowe żeby sprzedać jakąś cześć bez zbędnych pytań. Właśnie sobie przypomniałem czemu już nie siedze na forum. Jak jest ktoś zainteresownay to zapraszam jak nie, a chce się wypowiedzieć to niech założy sobie nowy temat. Dzięki.
Hmm a po co ktoś kto jest na forum zakłada konto- aby nie było zbednych pytań ? czy sprzedaje towar nie pełno wartościowy ?
hmm...
Jak już parę osób pisało blokowałbym dostep nowym użytkownikom do giełdy w sensie do sprzedawania bo tylko bajzel się robi i po jakimś limicie postów niech sprzedają.
A tak to niech sobie konto na allegro.pl czy innym serwisie aukcyjnym założą i tam bedą mogli kiedy tylko będą mieli ochotę coś sprzedawać. Amen
Jak już parę osób pisało blokowałbym dostep nowym użytkownikom do giełdy w sensie do sprzedawania bo tylko bajzel się robi i po jakimś limicie postów niech sprzedają.
A tak to niech sobie konto na allegro.pl czy innym serwisie aukcyjnym założą i tam bedą mogli kiedy tylko będą mieli ochotę coś sprzedawać. Amen
Popieram,
Na supermoto.pl kupuję coś - bo wiem, że biorę od znanej mi i zaufanej osoby. Przecz z allegro :D
Już cię lubie :D heheh w sprawach trechnicznych poruszyłem temat może coś wspólnie ustalimy z resztą oszołomów w dobrym zanczeniu tego słowa :lol: :lol: :lol:
Tia dać limit na ilość postów.
Ja swego czasu zastanawiałem się czy nie zaproponować na forum dostępu nowym użytkownikom do forum za czyimś poparciem.
Troszkę ograniczyłoby to ilość zakładanych kont i postów "Witam, szukam SM co będzie najlepsze"
A może wzorem angielskiego forum KTMa, zastosować opłatę za "pełne członkostwo" czyli dostęp do giełdy, zniżek od dealerów dla forumowiczów, możliwość ściągnięcia serwisówek itp. Tam jest to 10Ł rocznie i oprócz w/w korzyści dostajesz komplet naklejek forumowych.
U nas można by opłatę roczną zamienić na naklejkę i np. kalendarz 2012 :)
A może wzorem angielskiego forum KTMa, zastosować opłatę za "pełne członkostwo" czyli dostęp do giełdy, zniżek od dealerów dla forumowiczów, możliwość ściągnięcia serwisówek itp. Tam jest to 10Ł rocznie i oprócz w/w korzyści dostajesz komplet naklejek forumowych.
U nas można by opłatę roczną zamienić na naklejkę i np. kalendarz 2012 :)
taaaaa w KTM forum 10£ zaplacilem i do dzisiaj naklejek nie dostalem ale sral ich pies dostep do n iektorych fajnych tematow jest
Jest wItam, po za tym warto pomysleć czy takie "Typy" to na przykład nie jest ktoś kto już jest na forum tylko założył konto nowe żeby sprzedać jakąś cześć bez zbędnych pytań. Właśnie sobie przypomniałem czemu już nie siedze na forum. Jak jest ktoś zainteresownay to zapraszam jak nie, a chce się wypowiedzieć to niech założy sobie nowy temat. Dzięki.
Hm... ?? Jak nie siedzisz na forum jak właśnie o godzinie 12:45:33 wszedłeś... hehe... trudno to objąć zwykłym umysłem. :|
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Zacisk Brembo oraz Pompe wraz z klamką przód ktm 640
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 76 zapytań