Temat: KAWASAKI SupermotO SPRZEDAM
Witam sprzedam Kawasaki kx 450 supermoto #11
rok prod 2010
najechane 25mth
cena: ???
jakieś pytania
dzwoń
512 28 68 58
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KAWASAKI SupermotO SPRZEDAM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam sprzedam Kawasaki kx 450 supermoto #11
rok prod 2010
najechane 25mth
cena: ???
jakieś pytania
dzwoń
512 28 68 58
Może jakieś foto
link do galerii:
[url]http://supermoto3s.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=58:kawasaki-kx450f-2010&catid=31:general&Itemid=46[/url]
Moto mistrza 2010 :P
O kurde już sprzedajesz.. nieźle coś już upatrzone na nowy sezon ??
ja był bym ostrożny kupując cokolwiek od czapki. po zakończeniu zeszłego sezonu kupiłem trochę opon z czego połowa okazała się zwykłymi śmieciami. doradzam być bardzo ostrożnym w "interesach" z czapką.
Ale reklama fiu fiu :cool:
;) - nieźle
ja był bym ostrożny kupując cokolwiek od czapki. po zakończeniu zeszłego sezonu kupiłem trochę opon z czego połowa okazała się zwykłymi śmieciami. doradzam być bardzo ostrożnym w "interesach" z czapką.
Napisz coś więcej bo chcielibyśmy wiedzieć dlaczego robisz mu taką a nie inną opinię. Opony nie zgodne z opisem, nie wiedziałeś co kupujesz ?? Napisz coś. Pzdr
więc sprawa wyglądała tak:
najpierw kupiłem komplet opon przez forum pisał że będą ok i były ok. za jakiś czas spytałem czy ma jeszcze opony napisał że ma i że są ok. w takim stanie jak tamte wysłane za pierwszym razem, dodatkowo mówi że będzie w mojej okolicy to może je do mnie podrzucić. dogadaliśmy się co do ceny i miało być ok. na miejscu okazało się że większość jest przodów ale stwierdziłem że i tak biorę, chwila gadki przeładowanie opon do mojego auta wymiana uprzejmości i zjazd do domu. oczywiście opon nie oglądałem dokładnie bo sobie myślę nie jest nas sm-owców zbyt wielu wszyscy się znają więc raczej w luja mnie nie zrobi.
nic bardziej mylnego po obejrzeniu opon okazało się że kilka to jakieś stare opony (miały być z 2008-2009 a nie 2004) niektóre z nich to 16,5" (miały być 17") jeden tył przejechany nacinarkę do drutów ogólnie z kilkunastu opon dało się wybrać ze 2 komplety. ja oczywiście za telefon i dzwonie mówię że trochę sobie poleciał a on mi na to "przecież widziałeś co bierzesz". i to był koniec "interesu"
żeby było śmieszniej dzwoni do mnie czapka na wiosnę i jakby nigdy nic pyta czy mu pożyczę koła do kawy i jeszcze mnie zapewnia "że mi się to opłaci" :P
Pozdro.
dlaczego ktoś usunął moją wypowiedź???
to może inaczej
hermafrodyta...
:big_smile:
to już chyba nie jest obraza prawda???
dlaczego ktoś usunął moją wypowiedź???
Wszystkie wypowiedzi które które ubliżają innym użytkownikom będą moderowane. Jeśli chcecie obrzucać się błotem róbcie to na PW a tutaj zamieszczajcie tylko te wypowiedzi które nie łamią żadnych zasad.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KAWASAKI SupermotO SPRZEDAM
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 85 zapytań