Temat: [K] Śruba z odpowietrznikiem Brembo 10x1
Ma ktoś może na zbyciu śrubę z odpowietrznikiem 10x1 taką jaka montowana jest w zaciskach Brembo?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Śruba z odpowietrznikiem Brembo 10x1
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma ktoś może na zbyciu śrubę z odpowietrznikiem 10x1 taką jaka montowana jest w zaciskach Brembo?
[url=http://www.grandysduo.com.pl]www.grandysduo.com.pl[/url]
Ja mam dwie, ale niestety przykręcony jest do nich motocykl. Jesli się zdecydujesz na motocykl, dostaniesz te pierdoły w gratisie :lol: !
A tak poważnie, to kup taki dynks jak masz w swojej DRZcie z automatycznym odpowietrznikiem. Na tej stronce co podawałeś kiedyś były.
Sprawdż czy intermotors nie ma tego w ofercie:)
Ja mam dwie, ale niestety przykręcony jest do nich motocykl. Jesli się zdecydujesz na motocykl, dostaniesz te pierdoły w gratisie :lol: !
A tak poważnie, to kup taki dynks jak masz w swojej DRZcie z automatycznym odpowietrznikiem. Na tej stronce co podawałeś kiedyś były.
Wiem - tylko za taki odpowietrznik zapłacę prawie tyle ile dałem za cały zacisk.
Szkoda, że swoje moto garażujesz... :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Śruba z odpowietrznikiem Brembo 10x1
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 73 zapytań