Temat: Co słychać u 'starych' wyjadaczy ?
Hej,
tak szperałem sobie po YT i przeglądając stare filmiki trafiłem "przypadkiem" na kanał Jacy , później Danikena i pierwsze co rzuciło się w oczy to daty umieszczenia ostatnich filmików.... 7 lat temu ...
Napisałbym coś w stylu "jak ten czas zapier**, ale nawet daleko nie sięgając -> 'Pimpstars' też chyba ledwo zipią lub wręcz zakończyli działalność, bo kanał powielą tą sytuację... ostatnie filmiki sprzed xxx lat
i tak mnie naszło -co tam słychać u chłopaków ? Co tam słychać u Was?
- pamiętam jak jeszcze mega lat temu na forum był mocno aktywny kolega latający na zmodowanej starej DRZ'e E na SM (poobklejana, kolor coś ala czarno-żółty (?)) - bardzo fajnie i trafnie odpisywał na mody czy usterki , później coraz mniej , i ... słuch zaginął
CIężko teraz tak z palca napisać ,, ale sporo osób się tu przewinęło -ale sami przyznacie , ze grono cały czas się zmienia, ale co niektórych cały czas się pamięta ;) (choćby rady Hacker'a (Haker33 ?))
Wiadomo -rodzina, praca, zycie, ale ciekaw jestem jak tam potoczyły się u Was losy nie tyle mega prywatne co jak tam u was z maszynami ? Nadal deska pod dupą i zgrabnie, czy jednak była jakaś tam świadoma czy wymuszona przesiadka na XXX1200 czy innego obieżyświata ? ;) A moze jednak 2+1 i moto zamienione na poczciwe autko rodzinne... :)
Żeby nie było -> maszynę sprzedałem, nadal mega miłe wrażenia wzgl. DRZ, i już chyba z 3 lata przymierzam się do kupna czegoś kolejnego... widocznie musi poczekać (jak kocha to poczeka, hehe) ;)
-taki luzny wątek, ni stąd ni z owąd
Dla przypomnienia >>>>>
[url]https://www.youtube.com/watch?v=Tk8fNF8woPo[/url]