Temat: Gdzie poszerzyć/skrócić wahacz
Poszukuję namiarów na kogoś kto poszerzy i skróci wahacz. Jeśli ktoś zna takiego magika to będę wdzięczny za info
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Gdzie poszerzyć/skrócić wahacz
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję namiarów na kogoś kto poszerzy i skróci wahacz. Jeśli ktoś zna takiego magika to będę wdzięczny za info
Adar. Jankowiak D.
Przeźmierowo
Jak chcesz to moge Ci skrósic.
Bedziesz pierwszym zadowolonym pacjentem ;D
Piotr [url]http://forum.super-moto.pl/user713.html[/url]
kiedyś dawał gdzieś do zrobienia i ścigał się na tym podpytaj go.
Zagadaj z Wujem (Piotr Salamon z Tsunami) - on gdzieś skracał w swojej YZ
Skracała z tego co wiem właśnie w Przeźmierowie;)
Jak chcesz to moge Ci skrósic.
Bedziesz pierwszym zadowolonym pacjentem ;D
nie skorzystam:D
dzięki za namiary spróbuję podziałać bo do tego co mam to nawet 5 cali nie wsadzę;)
wahacz od SXV/RXV nie podejdzie :P ?
Nie wiem ale obawiam się że ciężko będzie z jakimkolwiek bo w nowej kawie amor nie jest na środku tylko lekko przesunięty w bok i sprężyna haczy o wahacz. Mam inny już szeroki. dolne mocowanie przerobiłem ale i tak to nic nie dało bo jest problem aby się amor pomieścił.
rozumiem - tak tylko wrzuciłem, bo widziałem, że ludzie pakowali wahacze od SXV/RXV do CRF :)
Osobiście na Twoim miejscu bym to olał :) Prawdopodobnie, dopóki nie będziesz w top PP, to nie ma to znaczenia i ten hajs lepiej wydać może na półki czy opony :) Przypomnę tylko na czym jeździł kolega Łukasz Hepner i o 20k droższe sprzęty nic innym nie pomagały :)
Ale to tylko moje zdanie :)
Może i bym to olał ale w tym roczniku jest wahacz wąski nawet jak na 5' więc nie mam wyjścia.
Hmm. Ze skróceniem to pewnie pójdzie, ale z poszerzeniem to już grubsza rzeźba...
Daj fotki jak wygląda wahacz z założonym 5"
wrzuć fotkę :)
może operując dystansami da się jakoś zaradzić
Dystansami nie da rady. Znaczy się wchodzi 5 cali ale przy kole na maksa odsuniętym w tył a wydłużanie moto to jak dla mnie bez sensu. Foty nie dam bo już poszedł do przeróbki do znajomego, znajomego co umie takie rzeczy;)
Fajnie. Daj fotkę roboty jak wróci :-)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Gdzie poszerzyć/skrócić wahacz
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań