Temat: K gaźnik keihin pwk 39 ew zna ktoś regeneratora?
Moto docelowe GG 2t 300 2011r. Moto dopiero Zaczyna się wkręcac jak mu zaczyna brakować wahy. Dlawi go. Zmieniałem dysze. Cewke i moduł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » K gaźnik keihin pwk 39 ew zna ktoś regeneratora?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moto docelowe GG 2t 300 2011r. Moto dopiero Zaczyna się wkręcac jak mu zaczyna brakować wahy. Dlawi go. Zmieniałem dysze. Cewke i moduł
A co chcesz w nim regenerować?
Wszystko jest dostępne w Ktm, yamaha...
Tylko musisz wiedzieć co masz zużyte.
Jesteś pewny, że to nie kwestia regulacji? Zimno się zrobiło, wilgotniej.
Nie zmieniłeś oleju do mieszanki na inny?
jeśli występuje luz na przepustnicy i wymiana rolek nie pomaga to zdecydowanie polecam Regecarb, gaźnik totalnie jak nowy. Znajdziesz na facebooku
wiem, gadałem z typem, działa tylko z gaźnikami do 4t.
co sądzicie o tych gaźnikach
[url]https://www.olx.pl/oferta/nowy-gaznik-keihin-pwk-38-125-150-250-300-350-CID5-IDDCYrs.html[/url]
Gaźnik jak gaźnik. Możesz kupić. Cena zajebista.
Pamiętaj tylko, że nowy też trzeba wyregulować. Jeżeli nie potrafisz starego wyregulować to nowy Ci nie pomoże.
Musisz w nowym wymienić dyszę wolnych obrotów, dyszę główną i iglicę.
Wsadzając części ze starego po pierwsze wsadzasz zużyte części - może masz już wytartą/zagiętą iglicę (i to jest powodem zalewania).
Po drugie na nowym gaźniku mogą nie pasować ustawienia z zużytego gaźnika.
Nowe dysze i iglica to jakieś dodatkowe 100-150zł.
wiem, gadałem z typem, działa tylko z gaźnikami do 4t.
co sądzicie o tych gaźnikach
[url]https://www.olx.pl/oferta/nowy-gaznik-keihin-pwk-38-125-150-250-300-350-CID5-IDDCYrs.html[/url]
to chyba nie jest keihin
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » K gaźnik keihin pwk 39 ew zna ktoś regeneratora?
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 75 zapytań