Temat: [S] Suzuki RMZ 450 2009
Cześć
Rozważam sprzedaż mojego obecnego sprzętu którego część osób z zawodów powinna kojarzyć:
[url]https://www.bikepics.com/pics/2020/09/29/bikepics-2820022-984.jpg[/url]
Tak w skrócie:
- Rocznik 2009 (silnik podobno 2012 ale tego nie weryfikowałem),
- Silnik po kapitalnym remoncie niecałe 60 mth temu (korba i tłok HC WOSSNER, łańcuszek rozrządu PROX, uszczelki COMETIC, łożyska silnika PROX/FAG/NTN/SKF (dokładnie już nie pamiętam ale same wyższej jakości), nowe tarczki i przekładki sprzęgła, wymienione gumy/tłumiki kosza sprzęgłowego) a jakieś 10 mth przed kapitalką robiłem remont głowicy (nowe zawory tytanowe PROX + odpowiednia obróbka głowicy),
- amor tył OHLINS serwisowany regularnie co roku,
- przód seryjny zawias zmodyfikowany kiedyś przez andreanii a później sprawdzony w LTD 34 (mam specyfikację Andreanii obecnego settingu),
- jakieś półki zmieniające kąt główki ramy ale nie dociekałem jakie to dokładnie,
- obecnie kolanko DOMINATOR POWER BOMB z dorobionym gniazdem pod sondę lambda + tłumik DOMA (dokładam oryginalne kolnako i tłumik),
- ANTYHOPPING ADLER/ADIGE,
- koła 16,5 przód i 17x5,00 tył,
- pompa hamulcowa BERINGER BRO 10 z zaciskiem MAGURA czyli fenomenalna dozowalność,
- obecnie plastiki FLUO acerbisa + boczki dodatkowe + komplet plastików żółto/czarnych bodajże UFO,
- sprzęt regularnie serwisowany, olej co 6-8 mth, bezawaryjnie uczestniczy w zawodach (Puchar Polski) i raczej nie jest zawalidrogą i jakoś się toczy, skręca i hamuje (nie jestem raczej obiektywny, niech się inni wypowiadają :) )
Cena wstępnie 13 tysięcy do jakiejś tam niewielkiej negocjacji. Możliwość oglądania i testów na treningach i zawodach w Bydgoszczy 2-3 października.
Mogę rozważyć sprzedaży z całym zestawem torowym czyli góra opon, drugi komplet kół, koce grzewcze do opon, LAP TIMER i pewnie coś tam jeszcze ale to oczywiście ze słoną dopłatą :)
Mail: chaw1e@interia.pl
Tel. 666 551 545
Pozdrawiam
RMZ 450 SMR - może będzie szybsza ; -)