1

Temat: Sprzedam KTM 450 SMR zarejestrowany

Jak w temacie,zero wkładu finansowego:
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-450-smr-supermoto-zarejestrowany-i1237833770.html[/url]

2

Odp: Sprzedam KTM 450 SMR zarejestrowany

na co sie przesiadasz?

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

Jeśli sprzedam, to na nowego KTM 450SMR :)

4

hehe :) pewny jesteś- że chcesz kupić motocykl z takim opisem ?? ( wszedłem na stronę ktm aby sprawdzić co tkwi w SMR 450 :) )

Ultra lekka maszyna wyścigowa dla klasy S2 Supermoto.  Specjalne podwozie Supermoto. Wysokowydajne hamulce przednie z szczękami tarczowymi i pompą przenoszącą moc na tylne 5-calowe koło przy największych prędkościach. E-starter nie jest zamontowany. Motocykl ten gwarantuje sporą moc i wydajność tak samo jak i niską wagę. Szczęki hamulca z czterema tłokami po stronie przedniej i tarcza 320 pokonają wszelkie przeszkody. System wydechowy z podwójnym, aluminiowym tłumikiem powoduje, że 660 SMC jest Ready to Race na każdych światłach

Ja pier.... ale ten kraj jest chory !!  Nawet na takiej stronie szkoda na tlumacza...

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

5

PS. To nie jest opis SMC tylko SMR 450 - Fidu przenosi sie na wyścigi od świateł do świateł :P  :)

6

Nadal aktualne...
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1263123526[/url]

7

Panie i Panowie,z racji takiej że potrzebuje $$$,robie małą promocje-nowa CENA ... 15000pln,ale... bez antychopingu i niektórych dodatków,więcej informacji telefonicznie. 691-407-107
Piozdrawiam

8

Może antyhopping chcesz sprzedać?

SMR 505

9

maciejwra napisał/a:

Może antyhopping chcesz sprzedać?

Jak narazie chce sprzedać moto :) ,a jak zostanie mi antyhopping to pewnie będe sprzedawał.
Pozdro.

10

...brak chętnych ???

11

Sprzedany!!!

12

poszedl z antyhoppingiem?  :)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

13

mg84 napisał/a:

poszedl z antyhoppingiem?  :)

Tak,sprzedany z wszystkim co do niego miałem

14

super ze opierdoliles :P

15

RADZIOL napisał/a:

super ze opierdoliles :P