Temat: sprzedany
sprzedany
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedany
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedany
Możesz napisać coś więcej, jakie są objawy jego ułomności.
sprzedany
velkurczak@gmail.com
w wolnej chwili cyknij trochę fotek bez plastyków. Przód kołyski ramy, pod bakiem, kartery od dołu, gaźnik od strony roll gazu, ograniczniki skrętu, ogon bez siedzenia i przód pod owiewką plus okablowanie przy liczniku. Napisz w email jaki kwit na to będzie i na kogo.
velkurczak@gmail.com
w wolnej chwili cyknij trochę fotek bez plastyków. Przód kołyski ramy, pod bakiem, kartery od dołu, gaźnik od strony roll gazu, ograniczniki skrętu, ogon bez siedzenia i przód pod owiewką plus okablowanie przy liczniku. Napisz w email jaki kwit na to będzie i na kogo.
Podeślij mi proszę numer telefonu do siebie.
Dorzucam w cenie trochę zapasowych filtrów i olej ipone katana 10w60 syntetyk 5l.
Zrobiłem rozeznanie, na oko sprzęt warty swojej ceny. Przepraszam toivias za zawracanie dupy, ale sam nie wiem co chce, jak stara baba XD
Zrobiłem rozeznanie, na oko sprzęt warty swojej ceny. Przepraszam toivias za zawracanie dupy, ale sam nie wiem co chce, jak stara baba XD
żaden problem ;)
P.S. przebieg z licznika to 266mth.
Aha, jak by ktoś chciał to mam raport HPI Check.
Numery rejestracyjne LX54HYP.
podbijam!
up. nikt nawet jeszcze nie oglądał moto :(
Ej, ogarnij te zapalanie to ktos sie zjawi :)
nie mam czasu i chęci Panowie :)
Dorzucam pokrowiec na moto :D
Zawieź do jakiegoś mechaniora, zapłacisz ze 300 zł i się pozbedziesz problemu:)
nowa cena 8000zł
aktualnie moto ma zdjęte plastiki bo komuś tam, robiłem dodatkowe zdjęcia, więc można dokładnie pooglądać co i jak.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedany
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 75 zapytań