Odp: Yamaha wr250x
Byl mechanik i według niego pompa daje zbyt mało paliwa na wtrysk. Zobaczymy będzie sprawdzać pompę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » Yamaha wr250x
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Byl mechanik i według niego pompa daje zbyt mało paliwa na wtrysk. Zobaczymy będzie sprawdzać pompę.
Jeszcze jest taki dziwny motyw że jak przekrecam stacyjke pompę slychac i jak odpalam rozrusznik pompa dalej pracuje A z tego co wiem nie powinna. Może byc tak że nowa pompa jest jakaś Free na?
Może nowa pompa jakaś trefna?
Jakżeś kupił tandetną chińską pompę za 100 czy 200zl to może i taka jest przyczyna.
Kupowałem na allegro A czy ona jest chińska tego nie wiem
Ma ktoś jeszcze jakaś radę co może być przyczyną że wrka nie chce odpalić?
Jakżeś kupił tandetną chińską pompę za 100 czy 200zl to może i taka jest przyczyna.
Masz jakiś link gdzie mogę znaleźć porządną pompę?
A nie lepiej wpiąć się przed wtrysk w układ i zmierzyć ciśnienie paliwa?
A nie lepiej wpiąć się przed wtrysk w układ i zmierzyć ciśnienie paliwa?
Hmm na tym to ja już się nie znam za bardzo.
Masz jakiś link gdzie mogę znaleźć porządną pompę?
Nowa pompa kosztuje ponad 1800zl :) Kombinuj dalej, jeśli się okaże że masz walniętą pompę albo ta nowa jest do bani i nie podaje benzy, to pomyślimy co robić - problem padających pomp jest szeroko znany w pierwszych rocznikach wr, zwłaszcza przy wyższych temperaturach. Dlatego zawczasu kupiłem sobie jedną na zapas ;D
Z innych pomysłów: filtr powietrza jaki masz, dawno temu był serwisowany? Może zassało gdzieś piachu bo suchy i po zabawie.
Idę zaraz sprawdzić filtr powietrza. A takie pytanie co może być przyczyną że pompa nie podaje paliwa na wtrysk?Za słaba czy co?
Artur 85 napisał/a:Masz jakiś link gdzie mogę znaleźć porządną pompę?
Nowa pompa kosztuje ponad 1800zl :) Kombinuj dalej, jeśli się okaże że masz walniętą pompę albo ta nowa jest do bani i nie podaje benzy, to pomyślimy co robić - problem padających pomp jest szeroko znany w pierwszych rocznikach wr, zwłaszcza przy wyższych temperaturach. Dlatego zawczasu kupiłem sobie jedną na zapas ;D
Z innych pomysłów: filtr powietrza jaki masz, dawno temu był serwisowany? Może zassało gdzieś piachu bo suchy i po zabawie.
Ok filtr powietrza wyciągnięty wprawdzie nie było tam piachu ale umyłem go.zobaczymy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » Yamaha wr250x
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 76 zapytań