Odp: supermoto na pierwszy motocykl
Stary Duke to raczej taki dinozaur wśród supermoto:)
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermoto na pierwszy motocykl
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Haha, rozumiem :) myślisz, że nie warto? Ten kat jak i XT660 to jedyne dostępne supermoto na pomorzu, z tego co patrzyłem na ogłoszenia. Wolałbym raczej BMW g650x moto ale pierwszy najbliższy 360km ode mnie a też nie chcę za pierwszym moto tak latać po Polsce no ale zobaczymy, może jednak będę xd
Ten Duke to LC4 jak każde inne.
Jednak wygląd mnie osobiście odrzuca:)
Stąd chyba te motocykle sprzedają się latami:)
Dobra, dzięki raz jeszcze, będę szukał dalej. Może zdecyduję się na tego duke'a, może przejadę się po BMW, może jakaś XT660, może w międzyczasie wpadnie jeszcze jakieś ciekawe ogłoszenie. Tak czy siak bardzo pomogliście i jak już coś kupię to od razu się pochwalę! :)
Dobra, dzięki raz jeszcze, będę szukał dalej. Może zdecyduję się na tego duke'a, może przejadę się po BMW, może jakaś XT660, może w międzyczasie wpadnie jeszcze jakieś ciekawe ogłoszenie. Tak czy siak bardzo pomogliście i jak już coś kupię to od razu się pochwalę! :)
Hej jak by co mam xtx 660 na opych tzn. Mój znajomy ma jak by co to pisz .
myhu napisał/a:Dobra, dzięki raz jeszcze, będę szukał dalej. Może zdecyduję się na tego duke'a, może przejadę się po BMW, może jakaś XT660, może w międzyczasie wpadnie jeszcze jakieś ciekawe ogłoszenie. Tak czy siak bardzo pomogliście i jak już coś kupię to od razu się pochwalę! :)
masz jakiś link do aukcji?
jachu1111 napisał/a:myhu napisał/a:Dobra, dzięki raz jeszcze, będę szukał dalej. Może zdecyduję się na tego duke'a, może przejadę się po BMW, może jakaś XT660, może w międzyczasie wpadnie jeszcze jakieś ciekawe ogłoszenie. Tak czy siak bardzo pomogliście i jak już coś kupię to od razu się pochwalę! :)
masz jakiś link do aukcji?
Witaj nie nie mam linka bo to tak nie oficjalnie sprzedaje . Jak coś dzwon do Mnie 697107006
WR250X jak gabarytowo wygląda? Jest to małe moto jak sugeruje pojemność czy nie ma tragedii?
WR250X jak gabarytowo wygląda? Jest to małe moto jak sugeruje pojemność czy nie ma tragedii?
Wg mnie pełnowymiarowe.
Mam 183 , 84 kg i wyglada dobrze. DRZ nie jeździłem ale wydaje mi sie zbliżona jeśli chodzi o osiągi moc/masa.
Świeże sprzęty i pancerne, hamerykańce dużo tym jeżdżą przebiegi ostre i mało co tam się sypie.
Osobiście polecam ale oferty co teraz są to padaka troszke z cenami. Od listopada klepnąłem 4200 km głównie po mieście i okolicach fajny sprzęt a w rękach wprawnego użytkownika to już wgl ...
[url]https://www.youtube.com/watch?v=_RqoFY6Vquo[/url]
WR250x jest wyższa od DRZ400SM, możesz obniżyć jednak przedni zawias oraz tylny amortyzator o jakies 2-3cm (lub kupić kość obniżająca jeśli nadal będzie za wysoko - Zeta, Yamalink). Przy 175-180cm wzrostu spokojnie dasz radę i na 1 i na 2gim.
Aha, WR jeździ lepiej niż DRZ i się tak nie pierniczy :)
Szkoda że taki mały wybór i ceny tez trochę wysokie. A co myślicie o FMX 650? Spoko czy nie warto?
Jak masz blisko podjedz zobacz na żywo, przejedź się każdym jaki cię interesuje.
fmx fajne ale mała moc i kloc :D
Jak masz blisko podjedz zobacz na żywo, przejedź się każdym jaki cię interesuje.
fmx fajne ale mała moc i kloc :D
Tak by było najlepiej, jak się uda to tak zrobię
Witam ponownie, jakby to kogoś interesowało to zdecydowałem się na smcr-a 690, jako że prowadzę działalność opcja leasingu okazała się najbardziej korzystnym wyjściem i mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu wyruszę na ulicę :) Dziękuje wszystkim raz jeszcze za wszelką pomoc w postaci porad i opinii, do zobaczenia na drodze!
Fajny rozstrzał w wątku, najlepszy moment to chyba myśl o FMX, a kupno SMCR :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermoto na pierwszy motocykl
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań