Odp: Kask, gogle na sezon 2019
Ok dzieki to chcialem wiedziec a co do stoperow wezme z pracy :) Dzieki wielkie
Xr 400 r
Exc 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kask, gogle na sezon 2019
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ok dzieki to chcialem wiedziec a co do stoperow wezme z pracy :) Dzieki wielkie
Ok czy kupując gogle mam zwrócić jakąś szczególną uwagę na jakieś elementy? Czy każde gogle pasują do każdego kasku. Widzę że są gogle z paskiem bezpośrednio na ramce a inne mają takie specjalne uszy i dopiero ramkę. Jakieś sugestie?
Musisz przymierzyć. Zależy od otworu w kasku, jedne są większe, drugie mniejsze.
Ok czy kupując gogle mam zwrócić jakąś szczególną uwagę na jakieś elementy? Czy każde gogle pasują do każdego kasku. Widzę że są gogle z paskiem bezpośrednio na ramce a inne mają takie specjalne uszy i dopiero ramkę. Jakieś sugestie?
gąbki mają szczelnie przylegać do twarzy i gogle mają być w odpowiedniej pozycji - wzrok w środkowej ich części.
Nie każde gogle pasują do każdego kasku.
Czasami pomaga zdemontowanie noska z gogli/kasku.
Zrobiłem mały rekonesans i w końcu kupiłem kask Acerbis Impact Carbon w rozmiarze S, waga coś około 900g więc jest fajnie. Do tego gogle 100% Accuri i powinno być całkiem całkiem :)
Zrobiłem mały rekonesans i w końcu kupiłem kask Acerbis Impact Carbon w rozmiarze S, waga coś około 900g więc jest fajnie. Do tego gogle 100% Accuri i powinno być całkiem całkiem :)
To będziesz miał identyczny zestaw w jakim ja śmigam z tym że ja nie mam wersji carbon;)
Waga 969 ± 50 gr. (Rozmiar M)
nie żebym się czepiał, ale aż wygooglałem, bo dla mnie około 900, to 900 ± 50g
Ayahuasca ja nosze rozmiar S więc waga bedzie mniejsza. Kask ogólnei fajnie siedzi na głowie, miły, lekki i tani. Czego chcieć więcej.
Wybór padł na Bella Moto 9 Flex i gogle Scott Prospect. Kask udało mi się wyrwać w bardzo dobrej cenie i w świetnym malowaniu.
Świetny wybór, kupiłeś malowanie monstera?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kask, gogle na sezon 2019
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 71 zapytań