Temat: Kupie antyhopping ktm rfs
Tak jak w tytule kupię antyhoppa do rfsa. Mój to 560 2006r, także chyba te wszystkie 400/450/525 by pasowały ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie antyhopping ktm rfs
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w tytule kupię antyhoppa do rfsa. Mój to 560 2006r, także chyba te wszystkie 400/450/525 by pasowały ;)
Chyba ostatni w PL miałem na sprzedaż ze 4 miechy temu, cóż było powodem władowanie się w 560-tkę błędny rycerzu?
cóż było powodem władowanie się w 560-tkę błędny rycerzu?
a co w tym złego?
Wziąłeś tą z OLXa?
Mało przyszłościowe to moto, z tego co widzę kolega ma już go 2 lata, oby służył.
Też szukam cały czas do 525 i znalezienie tego gdzieś graniczy chyba z cudem. Z tego co pamiętam jakiś czas temu były nowe za jakieś chore pieniądze w sklepie ktm. Teraz nigdzie nie widać nic.
Też szukam cały czas do 525 i znalezienie tego gdzieś graniczy chyba z cudem. Z tego co pamiętam jakiś czas temu były nowe za jakieś chore pieniądze w sklepie ktm. Teraz nigdzie nie widać nic.
było dwa miesiące temu na allegro, z tego co pamiętam za 7 stówek poszło.
Dziku napisał/a:cóż było powodem władowanie się w 560-tkę błędny rycerzu?
a co w tym złego?
Wziąłeś tą z OLXa?
Dostęp części jest zły :D
toivias napisał/a:Dziku napisał/a:cóż było powodem władowanie się w 560-tkę błędny rycerzu?
a co w tym złego?
Wziąłeś tą z OLXa?
Dostęp części jest zły :D
Ten co sprzedawał pewnie sam w to nie wierzy, że ktoś kupił od niego ten sprzęt:D
Przepraszam - widzę, że sam właściciel próbował go sprzedać i się chyba nie udało:)
Takich gadgetów trzeba szukać po forach - ktm forum uk, supermotojunkie, ktm forum com,
Oj chlopaki chlopaki ja tu tylko sprzegla szukam, a wy jakies detektywistyczne wywody ;) Moto mam juz z 4 lata albo lepiej, i to jest motocykl ktory jest w "rodzinie" od praktycznie nowosci, takze jak mam kupowac te nowe trupy to ja dziekuje. A to, że kiedys go wystawilem to taki kaprys, i wisial tylko na forum, jakos nie płacze że go nie sprzedalem a nawet sie ciesze ;)Takze jakby ktos mial sprzegielko to wyslijcie oferte, a jak sie nic nie znajdzie to bede jezdzil na zwyklym. Ogolnie to dziekuje za takie poruszenie, bo widze ze 560 z tablicami do terroru na miescie to jakies niezle zdziwko, a tu jednak.
Nie wiem czy jeszcze szukasz , ale jeśli tak to trafiłem na coś takiego:
[url]https://www.ebay.co.uk/itm/KTM-450-525-560-STM-Slipper-Clutch/303031900750?hash=item468e1bda4e:g:q4EAAOSw8R9cLQrM:rk:2:pf:1&frcectupt=true[/url]
Kolesia nieźle pogięło z ceną, i to jeszcze bez tarcz.
wg mnie to jest normalna cena. nowy kosztował 2500-3000. tutaj masz ~1700.
Jakbym wystawił mojego antyhopa za 400 EUR, to sprzedałby się w 2 dni. Nie do wszystkich silników da się dokupić TSSa za 2k.
Antyhop zawsze jest bez tarcz, bo używa się seryjne :)
Też mnie cena nie dziwi. Taka normalna. Tym bardziej, że towar deficytowy.
Ja swojego chyba z 1.5 miesiąca sprzedawałem, jak to bez tarcz? STM sprzedaje z tarczami.
A i jeszcze - jak kiedyś tam patrzyłem po sprężynach do STM-a to niestety do RFS-a już nie można kupić, więc niech taka pęknie to sprzęgło do wywalenia, a pękać lubi. Że też ludzie się jeszcze pchają w tego starucha to nie mogę tego zrozumieć..
Dlatego na aukcji Pan daje drugie na części.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie antyhopping ktm rfs
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 78 zapytań