Temat: Koła SM do EXC 525 26mm + 20mm
Jak w temacie, może ktoś sprzedał moto i mu się ostały kółka?
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Koła SM do EXC 525 26mm + 20mm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, może ktoś sprzedał moto i mu się ostały kółka?
Coś się ostało
Coś się ostało
To dawaj szczegóły na PW ;)
Dalej szukam. Budżet do 2.5tyś zł.
Może chciałbyś przednie do samodzielnego złożenia? Kuta piasta Talon + obręcz + szprychy, mogę dodać nowe łożyska i uszczelniacze. Tylko nie wiem, czy szprychy pasują.
Dalej szukam. Na prawdę nie ma nic godnego na sprzedaż?
Straszna posucha na rynku. Też co dziennie przeszukuję ebey'ie i nic w rozsądnych pieniądzach nie ma.
Straszna posucha na rynku. Też co dziennie przeszukuję ebey'ie i nic w rozsądnych pieniądzach nie ma.
Jedynie na FB na czeskiej grupie coś od czasu do czasu wyskoczy ale okazjami bym tego nie nazwał bo ceny mocno zaporowe, a koła też nie są rewelacyjne, bo przeważnie na chińskich piastach poskładane...
Mam coś Tovias widzał
Felgi z anodowanymi piastami przód 17 cali, tył 17 cali / 4,25 + opony Michelin power RS (prawie nowe) + tarcza pływająca KTM przód + zębatka tył sprox 45 – 3500 pln do negocjacji
Ewentualnie dodatkowo mniejsza zębatka dodatkowa na tył Sprox 42 - 150 PLN
Wszystko pasowało do KTM EXC rocznik 2012.
Jakbyś jeszcze chciał to jest też behringer 6 tłoczkowy i pompa :)
Dalej szukam... Nikt nie ma niczego nowego?
mainz napisał/a:Straszna posucha na rynku. Też co dziennie przeszukuję ebey'ie i nic w rozsądnych pieniądzach nie ma.
Mam coś Tovias widzał
Felgi z anodowanymi piastami przód 17 cali, tył 17 cali / 4,25 + opony Michelin power RS (prawie nowe) + tarcza pływająca KTM przód + zębatka tył sprox 45 – 3500 pln do negocjacji
Ewentualnie dodatkowo mniejsza zębatka dodatkowa na tył Sprox 42 - 150 PLN
Wszystko pasowało do KTM EXC rocznik 2012.Jakbyś jeszcze chciał to jest też behringer 6 tłoczkowy i pompa :)
Niestety szukam innej rozmiarówki
Mam złote anody w spoko stanie ;) tył 4.25 na zabieraku
Mam takie koła do sprzedania z KTM SMR 450 2005r
Kupiłem już Talon/Excel z zabierakiem, temat można zamknąć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Koła SM do EXC 525 26mm + 20mm
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 83 zapytań