Temat: Yamaha YZ 125
Dzień dobry posiadam Yamahe YZ 125 2006 rok i chciał bym do niej założyć gumy sm :D Nie chce zmieniać motoru tylko same opony i czy ktoś mi może znaleść.Szukałem na internecie ale nic nie znalazłem :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » Yamaha YZ 125
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzień dobry posiadam Yamahe YZ 125 2006 rok i chciał bym do niej założyć gumy sm :D Nie chce zmieniać motoru tylko same opony i czy ktoś mi może znaleść.Szukałem na internecie ale nic nie znalazłem :(
Cześć :D
Ello czyli jak??
moim zdaniem beda pasowac w 100% od yamahy dt 125 x czyli werasji sm poszukaj takich kółek na allegro albo od yamahy tzr możesz założyć
komplet takich kół od dt kosztuje 1500zł razem z tarczami do hamulców
moim zdaniem beda pasowac w 100% od yamahy dt 125 x czyli werasji sm poszukaj takich kółek na allegro albo od yamahy tzr możesz założyć
jestem pewien że choćby bez minimalnych przeróbek bedzie dupa i z tego i z tego :D trzeba troche orki :P moze sproboj zobaczyc czy nie masz takich samych piast i hebli jak np w yzf400 426 albo 450 i od tego dobrac kola sm :)
ja ne chce całego koła z piastą itp tylko samą gume.No dobry traf z tą dt ale z tzr podejrzewam ze niebo bedzie za mała
aa to co ty chcesz opony na 21 i 19 " ?
no tylko zeby był sm
ja pierdziele rozmiar jaki teraz masz podaj
No napisał ze 21 i 19 a ja przytaknołem za "no" czytaj kolego
sens twoich zdan jest tak zrozumialy jak to czemu to jest zielone a nie niebieskie
Dobra mniejsza z tym
hehe.. a ja czytałem dwa razy i to za każdym razem ze zrozumieniem :| i ni chu... nie rozumiem a mogę się tylko domyślać. :lol: :lol:
Jeszcze raz Petel powiedz czego szukasz? :) spokojnie, jak tylko zadasz pytanie sensownie to zawsze ktoś Ci odpowie. :)
przód 90/90-21 metzeler opona szosowa przód
[url]http://moto.allegro.pl/opona-szosowa-100-90-19-maxxis-100-90-19-promaxx-i1199289834.html[/url] a tu masz tył i nie zawracaj głowy :D nie chce mi się linków szukać
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » Yamaha YZ 125
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 74 zapytań