1 Ostatnio edytowany przez cma45 (2010-09-02 21:59:17)

Temat: wypasiona Yamaha YZ450 supermoto NA SPRZEDAŻ

Jak w temacie na sprzedaż wspaniały motocykl Yamaha YZ450 profesjonalnie przygotowana do supermoto. Rocznik 2008, niewielki przebieg ok 20mh, zawieszenie robione we Włoszech, pełny wydech Akrapovic, felgi Excel'a. Pełny układ hamulcowy Beringer (pompa, tarcza, zacisk). Świeżo po przeglądzie; nowe klocki i wymieniony olej; filtr K&N.
W zeszłym sezonie zawodnik Paweł Kusyk zdobył na niej III miejsce w WallraV Supermoto Cup.
Cena do uzgodnienia
Informacje o sprzedaży wystawiam na prośbę kolegi, także proszę dzwonić na niżej podany nr. tel., a nie zadawać pytania na forum.

Tel. do właściciela 500 155 505

Ludzie kupujcie bo to naprawdę okazja!  :D

http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/gallery/sport/supermoto/Wallrav_Supermoto_Cup_udany_debiut/Wallrav_Race_Center_wyscig.jpg
http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/gallery/sport/supermoto/Wyscigi_Supermoto_na_torze_w_Starym_Kisielinie/Pawel_Kusyk_Supermoto_Stary_Kisielin.jpg

Michał #45
CMA Yamaha Suzuki
ul. Poznańska
66-400 GORZÓW WLKP.

2

Odp: wypasiona Yamaha YZ450 supermoto NA SPRZEDAŻ

Cena ?

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

cma45 napisał/a:

Informacje o sprzedaży wystawiam na prośbę kolegi, także proszę dzwonić na niżej podany nr. tel., a nie zadawać pytania na forum

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

4

Ale chyba cene można napisać bo po co wydawać na telefon i zawracać dupe jak ktoś chce tyle $$ że pułap jest nie do osiągnięcia :D.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

5

Miałem napisać że cena do uzgodnienia to tak jest :) Tak naprawdę to jest 5s rozmowy, także poporostu jak jesteś zainteresowany to zadzwoń i się wszyskiego dowiesz...

Michał #45
CMA Yamaha Suzuki
ul. Poznańska
66-400 GORZÓW WLKP.

6

Zawsze mnie denerwuje jak ktoś coś sprzedaje i nie podaje ceny - jakaś tajemnica ? Czy chcecie tyle - że wstydzicie się napisać ?

to ja napiszę - Cena 21k - myślę że dobra jak na poniesione nakłady, niestety szukam czegoś tańszego dla kolegi motocrosowca :)

7

tegma napisał/a:

Zawsze mnie denerwuje jak ktoś coś sprzedaje i nie podaje ceny - jakaś tajemnica ? Czy chcecie tyle - że wstydzicie się napisać ?

to ja napiszę - Cena 21k - myślę że dobra jak na poniesione nakłady, niestety szukam czegoś tańszego dla kolegi motocrosowca :)

Tegma,po rundzie w Starym Kisielinie sprzedac moge mojego KATA 450 smr 2007 zarejestrowany w 2009r z kompletem lamp i innych pierduł cena 17000.
Pzdr.

8

Jeżeli ktoś jest zainteresowany takim motocyklem to poniesie koszt minutowego połączenia by zadzwonić i sie dowiedzieć ile takie cudo kosztuje. Jest to jeda ze strategii sprzedażowych :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE