Odp: Sprzedam RMZ 450 SM 2012
up
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam RMZ 450 SM 2012
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
up
delta, przyznaj się, to żona zmusiła Cię do wystawienia moto, a Ty tak naprawdę nie chcesz go sprzedać :P ?
delta, przyznaj się, to żona zmusiła Cię do wystawienia moto, a Ty tak naprawdę nie chcesz go sprzedać :P ?
no :)
dokładnie odwrotnie ;P żona nie chce, żeby sprzedawać tylko ja. bo wkurwia mnie jak stoi, a ja mam czas dosłownie 5 razy do roku jechać na tor i zrobić 10h/sezon.
myślałem, że coś się zmieni, ale się nie zanosi, żal dupe ściska bo żółtek daje w ch*j fun-u i pewnie już nigdy nie będę miał tak dobrego moto, ale może jak sprzedam oba i kupię motarda z homologacją to chociaż na codzień popyrkam do roboty czy po bułki.
Delta mogę Cię uwolnić z tego ogromnego ciężaru posiadania świeżo wyremontowanego motocykla, ba nawet Ci za to zapłacę. 10k wystarczy? :D
Delta mogę Cię uwolnić z tego ogromnego ciężaru posiadania świeżo wyremontowanego motocykla, ba nawet Ci za to zapłacę. 10k wystarczy? :D
Trochę mało, nie styknie na sensownego sm-a z papierem:(
Ale cena jest do negocjacji ze zdecydowanym kupcem na pewno się dogadamy.
Albo skołuj mi lepiej rame z papierem od rmx-a i będzie po problemie :)
Jak już sprzedaż rmz to zapraszam po zajebiste HYPER 821 :D
Jak nie masz czasu to kup sobie ściga albo fajnego nakeda. Na torze posmigasz, serwisu nie trzeba robić, można codziennie śmigać a i na trasie pozapitalać.
Jak już sprzedaż rmz to zapraszam po zajebiste HYPER 821 :D
Hyper jest hyper(motard) nie super, zresztą wszystkie drogowe niby sm już nie są takie super, ale cóż wszystkiego mieć nie można.
Duca mam już 9 lat, dobra fura, ale brak porządnego serwisu blisko i jeżdżenie po Polsce już mi się znudziło.
Jak nie masz czasu to kup sobie ściga albo fajnego nakeda. Na torze posmigasz, serwisu nie trzeba robić, można codziennie śmigać a i na trasie pozapitalać.
Sporta mam już 9 lat, jednak wolę sm-owy styl jazdy. Zapitalanie po trasie nigdy mnie nie jarało, zawsze wolałem winkle, a tam motardem o wiele większy fun.
Delta ja już sto razy Ci mówiłem weź Mojego kata z homologacją, a ja dorzucę Ci na waciki i zabieram Twoją DRZ ;)
Delta ja już sto razy Ci mówiłem weź Mojego kata z homologacją, a ja dorzucę Ci na waciki i zabieram Twoją DRZ ;)
Nie wiem, zapytam nashman-a czy to będzie dobry wybór. :D Bo nie wiem co mam kupić :P
:)
:)
Brać od Mateusza wycieka? kupić wuerke? czy smc?
A i przyznaje, okleina na moim moto w kilku miejscach jest w kiepskim stanie.
Za to łańcuch mam nie zardzewiały:)
[url]https://www.olx.pl/oferta/suzuki-rmz-450-supermoto-CID5-IDxuvqv.html[/url]
Dwa remonty w jednym sezonie, lepszego 525 nie znajdziesz :D A że trochę ciekł to Twoja wina, bo takich mechaników polecasz !
Dorzucam 6 nowych opon i kupię Ci te handbary żebyś nie narzekał :)
Dwa remonty w jednym sezonie, lepszego 525 nie znajdziesz :D A że trochę ciekł to Twoja wina, bo takich mechaników polecasz !
Dorzucam 6 nowych opon i kupię Ci te handbary żebyś nie narzekał :)
Mat weź pogoń tą sławną na całe forum legendę niezawodności, szybko Ci pójdzie, dorzuć na waciki i się dogadamy ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam RMZ 450 SM 2012
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 80 zapytań