Odp: Kupię WR250X
nashman_supermoto napisał/a:JohnnyQulaweOkO napisał/a:+ za tą wypowiedź. Wielkie pisanie żali o każdym moto ale nic nawet nie pojedzie oglądać żeby mieć odniesienie.
Człowieku byłem ją oglądać, jeździłem nawet, ale nie kupię niesprawnego motocykla bo nie mam czasu żeby wyjmować silnik i sobie testować czy jednak planowanie głowicy pomoże czy nie.
I dziwię się, że jak było wszystko wyjęte to Lewy nie dał do splanowania głowicy. Poza tym w jednocylindrówce ciężko jest o skrzywienie głowicy. Więc uznajcie moje obawy i podejrzenia jako jednak czymś podparte.jak masz w kurwę czasu na pisanie pierdół to i na wymianę uszczelki się znajdzie...
Człowieku k***a szukasz Moto i to nie pasuje, za drogie, za tanie, za niebieskie... Jak za pierd*** bierzesz się tak jak za kupno Moto to coś czuję że Pie**li pół osiedla tylko nie ty :)
Ja w tym roku kupiłem dwa różne Moto, nie pasowały mi to sprzedałem i szukam nadal, bogatszy o trochę doświadczeń. Polecam ci to samo, kup, pojeździł a jak nie siądzie to sprzedaj. Tylko skończ marudzić bo jesteś gorszy niż moje 7 letnie dziecko
Nie wymiana uszczeki (bo jak byś wiedział to Lewy już uszczelkę pod głowicą wymieniał i nic to nie dało) tylko prawdopodobnie planowanie + nowa uszczelka a to się wiąże z wyjęciem silnika a i tak nie mamy pewności że zabieg pomoże. Więc skończ Waść pisać bzdury jak nie wiesz o jakim zakresie prac piszesz. Trzeba mieć dużo czasu i trochę odpowiednich narzędzi.
Sam kupil byś niesprawny motocykl? Nie sądzę. Łatwo jest oskarżać, wytykać przez internet i pisać bzdury.