Odp: [ZRÓB TO SAM] Crash-pad na wydech, slider protector
Warto dodać drugą bo przy glebie trze dalszą częscią
Były : XT125, CRM85, MX125, TE250, YZ450F, XTX660, DRZ400SM, SHIVER750 MT07
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » [ZRÓB TO SAM] Crash-pad na wydech, slider protector
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Warto dodać drugą bo przy glebie trze dalszą częscią
Koledzy wiecie moze gdzie kupic pomaranczowy podcisnieniowy waz na wydech zeby zrobic sobie crash-pad?
Na allegro nie znalazlem, a gazowy ma nie taki odcien jak trzeba :/ Wiem ze kilku uzytkownikow mialo takie ladne pod KTM:)
Sorry za brak polskich znakow, ale francuski Win w pracy i nie da sie zmienic na jezyk PL.
gazowy ma nie taki odcien jak trzeba
Naprawdę tak myślisz, czy to taki żarcik?
johny_55 napisał/a:gazowy ma nie taki odcien jak trzeba
Naprawdę tak myślisz, czy to taki żarcik?
No na niektorych zdjeciach wyglada fajnie (taki zywy), a na niektorych taki blady:/ Na zywca nie widzialem to wolalem zapytac, tym bardziej ze ktos tutaj wczesniej narzekal na gazowy ze sie topi...
Ja wczesniej w WR mialem wlasnie podcisnieniowy i nie bylo problemu z temp stad wolalbym podcisnieniowy, a nie moge znalezc pomaranczowego
Ja mam czarny i jakoś żyję ;-)
Ja mam czarny i jakoś żyję ;-)
Podcisnieniowy? Kupowales gdzies na allegro?
Tak. Jakiś silikonowy
[url]https://allegro.pl/przewod-podcisnienia-silikonowy-10mm-d1spec-i7483446515.html?snapshot=MjAxOC0wOC0wOVQxMDozODoyNy43NjJaO2J1eWVyOzA5ODgyMjNkMDRmYzdhOTExZWZmOTg0NjkxZmQ0NjJmYjRjY2ZmM2ZkZDA2YWIzZjU1OGJlYzYwMjRjZWMwZWQ%3D[/url]
gazowy z castoramy na metry, pasuje, nie topi sie w smcr ani na wingsie ani na akrapie
gazowy z castoramy na metry, pasuje, nie topi sie w smcr ani na wingsie ani na akrapie
Dzieki za info, podjade i obadam
Gazowy bez dB killera się nie stopi. Z dB killerem albo przegrodami niestety tak.
Gazowy bez dB killera się nie stopi. Z dB killerem albo przegrodami niestety tak.
Nie będę ryzykował, kupie podciśnieniowy tylko czarny jak gierwi bo pomarańczy nie ma ładnej:/
A powiedzcie mi Panowie jaką macie grubość ścianki w tych przewodach? Bo dziś kupiłem ze średnicą wew 10mm i grubością ścianki 3mm i mam wątpliwości czy będzie spełniać to swoje zadanie:/ Nie mogę nigdzie dostać takiego co kupiłem do WR(również w tym samym sklepie) gdzie miałem średnicę wewnętrzną 10mm i grubość ścianki ok4,5mm. Dużo sztywniejszy, twardszy i solidniejszy.
Aktualizacja linku do allegro i za pare dni fotek.
Siema
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » [ZRÓB TO SAM] Crash-pad na wydech, slider protector
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 77 zapytań