Temat: Stojaki do mocowania Supermociaka i nie tylko :-)
[url]http://allegro.pl/stojaki-supermoto-cross-ktm-yamaha-kawasaki-inne-i1205237477.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » Stojaki do mocowania Supermociaka i nie tylko :-)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/stojaki-supermoto-cross-ktm-yamaha-kawasaki-inne-i1205237477.html[/url]
ledwo zdzierżyłem "motor" zamiast motocykl, ale jak później doszedłem do "YAMACHA", "MORZNA", "KŁUTKI", "KRADZIERZĄ"
to mi się słabo zrobiło :mad: :|
Mam nadzieję,że to tak w formie żartu :rolleyes:
jak bieżesz do motora wjecej niz dfa stoiaki to ile trzeba zapłacidź ¿
ledwo zdzierżyłem "motor" zamiast motocykl, ale jak później doszedłem do "YAMACHA", "MORZNA", "KŁUTKI", "KRADZIERZĄ"
Jedne szczescie ze to brat pisal nawet nie patrzylem ten mi siary narobi :-) juz go dzwonie zjeb...c :-p
hehehe
Dla forumowiczów jakieś rabaty? :cool:
Dla forumowiczów jakieś rabaty? :cool:
NIE WIEM DZWONCIE DO BRATA TO JEGO AUKCJIA TAM JEST NR.TELEFONU :) POZDRO :/
Poprawione :-P ale mu sie dostalo :)
ja tylko podzieliłem się swoimi odczuciami ;) także bez spiny :lol:
Ogólnie stojaki zzamykaniem spoko ,tylko cena nie ta taki stojak 200zł max.
Kumpel zrobił dla siebie teraz podnosnik najazdowy ,jeszcze musi dokończyć spawanie i pomalować .
Jak bedzie gotowy to wrzuce film , bo naprawde fajna opcja.
A kto ma coś takiego taniej?
Ogólnie stojaki zzamykaniem spoko ,tylko cena nie ta taki stojak 200zł max.
Kumpel zrobił dla siebie teraz podnosnik najazdowy ,jeszcze musi dokończyć spawanie i pomalować .
Jak bedzie gotowy to wrzuce film , bo naprawde fajna opcja.
Kolego za dwie stówki takie same zamawiam 10 szt Pozdro :cool:
Nie unuś sie , ale tak jest prawda , to tylko zwykły stołek kóry ma zapinane mocowanie na stopki , żadna filozfia . To nawet nie jest stołek bo nie podniesiesz motocykla w góre .Moze i praktyczne ,ale nie ta cena takie jest moje zdanie .
Nie unuś sie , ale tak jest prawda , to tylko zwykły stołek kóry ma zapinane mocowanie na stopki , żadna filozfia . To nawet nie jest stołek bo nie podniesiesz motocykla w góre .Moze i praktyczne ,ale nie ta cena takie jest moje zdanie .
Nie unosze sie wogóle tylko widziałem ile z tym zabawy jeszcze raz pisze za dwie stówki 10 szt biore Pozdro
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » Stojaki do mocowania Supermociaka i nie tylko :-)
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 79 zapytań