1 Ostatnio edytowany przez Bosshoss (2018-09-27 23:24:53)

Temat: Sprzedam KTM 690 SMC-R 2016

Witam, mam na sprzedaż KTM 690 SMC-R 7000km przebiegu, kat posiada wydech dominator + db killer, oraz kilka innych dodatków  tzn. zmienione klamki, dzwignia zmiany biegów, dzwignia od hamulca. Wszystko działa jak należy, pali na dotyk czy zimny czy ciepły, ma założone opony pirelli diablo rosso 2, które jeszcze długo pojeżdzą, moto w pełni sprawne, miałem nim ostatnio delikatnego szlifa przy 10 km/h nic poważnego sie nie stało, uślizg na nie utwardzonej drodze. Klamka hamucla jest delikatnie podgięta, jednak mam jeszcze oryginał wiec dorzucam, tak samo jak 2l świeżego oleju który czeka na wymiane (po 5tys km) bo zmieniałem po kupnie gdzie miał wtedy 2 tys przebiegu. Cena jaka mnie interesuje to 27500, dla forumowiczów będzie zniżka :) . Wiecej info pod nr tel 603843622 lub kontakt przez PW. Pozdrawiam

[url]https://www.fotosik.pl/zdjecie/adec1a085f3b6d6b[/url]
[url]https://www.fotosik.pl/zdjecie/f56f9604ccccd69d[/url]
[url]https://www.fotosik.pl/zdjecie/11aac6333d27c08d[/url]

2

Odp: Sprzedam KTM 690 SMC-R 2016

Kurde, myślałem że dasz cenę przy której mój będzie okazyjny, a tu kiszka!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Będe tęsknił za nim, ale sytuacja mnie zmusza żeby go  szybko oddać :(

4

Szkoda ,że dopiero teraz wstawiasz ^.^

5

Bosshoss z ciekawosci zapytam, jacys chetni? bo u mnie zadnego, u gierwi podejrzewam to samo.

SMCR Wings

6

U mnie był jeden SMS: Hello friend! You bike you advertise is still for sale? ... itd.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

7

U mnie raz było 'daje 25 tys i jutro jestem' oraz oferta  zamiany na audi a5 z moją dopłatą :)

8

Nie no, dwie oferty zamiany też miałem. 990 SM i Beta 450 Enduro.

9

I to także ludzi powstrzymuje od kupowania " niechodliwych egzotyków" typu SMCR, Bimota itp. Później się trzeba bujać ze sprzedażą 2-3 lata, albo z bardzo dużą utratą wartości...
Jedni chcą sprzedać, a inni chcą "sprzedawać".
Chcesz ładnie sprzedać moto, to dajesz dobrą cenę i moto idzie do nowego właściciela.
Ustawiasz cenę zaporową - moto się nigdy nie sprzeda.
Kto Ci w PL kupi moto za ok 28-32 tyś w przypadku  gdy motocykl jest "nieuniwersalny" i niewygodny:) Nie polecisz nim na dłuższy wypad, nie zabierzesz pasażerki, nie sprzyja niższym i mało doświadczonym riderom, jest w grupie ryzyka padnięcia pompy paliwa i przepustnicy.
W dodatku ludzie nie lubią moto gdzie nie ma fizycznego spięcia manetki gazu z przepustnicą. Ja przynajmniej takiemu rozwiązaniu mało ufam. Dodatkowo duży 1 cylindrowiec jest kiepski w obejściu, szarpie wibruje (niby w celu wygładzenia pracy ma jakies dziwne dwa różne obiegi sterowania dla dwóch świec, ale kto to potrafi ładnie wystroić?)

MT-07

10

Bosshoss napisał/a:

U mnie raz było 'daje 25 tys i jutro jestem' oraz oferta  zamiany na audi a5 z moją dopłatą :)

No i miałeś dobrą ofertę 25 koła Ci ktoś dawał za niechodliwe moto więc bym się cieszył i sprzedał.
Sam ceniłem Streeta 25000zł a poszedł za mniejszą kwotę. To tylko pieniądze, a jak chcesz sprzedać to się negocjuje.

Nikt Ci nigdy nie da 27 tyś zł za taki motocykl. Tak samo ludzie, którzy sprzedają po kilka lat KTM-y Duke 390 np. rocznik 2015 za 12-13 tyś  zł. Nikt tyle nie da za takie indyjskie moto, z którym w dodatku są ciągłe problemy.

MT-07

11

z takim podejsciem to gs'a 500ke mozna kupic :)

SMCR Wings

12

Trochę mnie dziwi Twój komentarz. Wygląda jakbyś chciał się wyżalić. Nie stać Cię, to nie kupujesz. Moto nie jest dla każdego. Ale każdy może mieć swoje zdanie.

13

Nie chodziło o żadne wyżalenie, bo spokojnie mogę takie moto sobie kupić, tylko chodziło mi o mocne przewartościowanie tych motocykli na rynku wtórnym. Choć to pewnie też wynika z wysokiej ceny wyjściowej nowych SMC-Rów. Polityka cenowa KTM w Polsce jest niedostosowana do naszych realiów płacowych.

MT-07

14 Ostatnio edytowany przez Koso (2018-10-03 10:48:22)

Ja tam nigdy nie miałem większych problemów ze sprzedażą 690 pomimo wysokich cen, poprzedniego smc R sprzedałem za 32k bez wystawiania na Allegro/olx
Dodam ze kupując nowego Smc R i sprzedając po 3 sezonach sporo na nim zyskałem :)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

15 Ostatnio edytowany przez nashman_supermoto (2018-10-03 11:56:05)

Koso powinieneś pracować w KTM-ie i sprzedawać ludziom motocykle :)

MT-07