Odp: [S] Aprilia SXV 450 / 550
Teoretycznie popieram ale patrząc na drugi filmik - chciałbym to kiedyś mieć :) mimo wszystko, chociaż na sezon
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450 / 550
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Teoretycznie popieram ale patrząc na drugi filmik - chciałbym to kiedyś mieć :) mimo wszystko, chociaż na sezon
Kusi, ale z KTMem nie mam co zrobić.
A z ciekawości, jeżeli mogę, jaki tam jest olej zalany i ile go wchodzi? I ew ile jest filtrów oleju i ile one kosztują? Bo jak wymiana za 1,5k to eksploatacja wychodzi chyba drogo ;)
Kusi, ale z KTMem nie mam co zrobić.
A z ciekawości, jeżeli mogę, jaki tam jest olej zalany i ile go wchodzi? I ew ile jest filtrów oleju i ile one kosztują? Bo jak wymiana za 1,5k to eksploatacja wychodzi chyba drogo ;)
[url]http://forum.super-moto.pl/topic38756-ciekawostki-na-temat-aprili-sxvrxv.html[/url]
Panowie - można trochę posprzątać ten temat - jest masa tematów o SXV, gdzie można wykładać swoje żale typu "myślałem, że to lepiej jedzie" lub "a levis bluzga na kierowców, więc filmik słaby". Jak komuś nie pasuje taki motocykl, to po co w ogóle wchodzi w powiązany z nim temat ?
Dokładnie tak, sxv robiło, robi i będzie robić robotę (v to V). A jak kogoś nie stać na utrzymanie to nie kupuje proste.
Sprzedana. Do zamkniecia.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450 / 550
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 80 zapytań