Odp: Ile moge wołać za swoją DRZ
Kolega chce sprzedawać długo :D Poza tym jak chcesz sprzedać to olx i otomoto a nie sprzedajemy.pl :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Ile moge wołać za swoją DRZ
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolega chce sprzedawać długo :D Poza tym jak chcesz sprzedać to olx i otomoto a nie sprzedajemy.pl :D
Dobrze powiedziane :p nie spieszy mi sie, dlatego nie chcr mi sie wystawiac na olx i allegro. No ale nie wiem czemu mają nie wierzyć w niski przebieg, skoro on serio taki jest, i stan motocykla to potwierdza :P
No ale nie wiem czemu mają nie wierzyć w niski przebieg, skoro on serio taki jest, i stan motocykla to potwierdza :P
Pewnie dlatego ze moto ma 10 lat a taki przebieg. Niektórzy (w tym ja) robią więcej w jeden sezon a mieszkamy w Polsce gdzie kręcenie liczników to bardzo znana praktyka. I mimo ze twój egzemplarz może mieć taki przebieg naprawdę to kupującym ciężko w to uwierzyć :D
Maxymalnie 10 bym dał ale stan naprawdę musiałby być salonowy :D Ciężko będzie Ci sprzedać w maximum wartosci chyba że dorwiesz fanatyka który będzie gotowy tyle zapłacić.
No to was zdziwię, bo jeden koleś chciał mi dać 13K ale postanowiłem że jednak sprzęt zostaje u mnie....
Było puszczać, bo cały czas i tak gadasz o smc, a jak będziesz chciał sprzedać to pójdzie za 10 :P
A stwierdziłem że sobie zostawie i ją fajnie porobie, narazie jakoś to wychodzi :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Ile moge wołać za swoją DRZ
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 85 zapytań