1

Temat: KTM LC4 640 Supermoto doinwestowany

Witam, na sprzedaż KTM Lc4 z 2003 roku po modyfikacjach. W zimię 2016/2017 przeszedł generalny remont, WSZYSTKIE łożyska w silniku zmienione na japońskie NTN, lub ori KTM z serwisu, cała rama, wahacz itp pomalowane proszkowo na czarno, zadupek przerobiony na poliftową wersję, oświetlenie LED, głowica po planowaniu, czyszczeniu, docieraniu zaworów. Napęd Did i zębatki Sunstar zmieniony jakieś 500km temu, miesięczny akumulator, węże układu chłodzenia pomarańczowe silicony. Dodatkowo:
-gaźnik Keihin FCR 41 MX z hondy CRF450 2007-2008
-wałek rozrządu Factory Replika (z wyścigowej wersji LC4) z działającym AUTODEKOMPRESATOREM!
-wydech przelotowy
-stożkowy filtr powietrza Simota
pewnie czegoś jeszcze zapomniałem, więcej informacji pod numerem telefonu 792 088 939. Cena jaka mnie interesuje to 13 500zł do rozsądnej negocjacji na miejscu. Motocykl wart polecenia, włożone na prawdę dużo pracy i pieniędzy ;)

P.S. Do motoru dorzucam jeszcze cały karton części, stary subframe (również pomalowany proszkowo) siedzenie, bak, plastiki, stary gaźnik, oryginalny walek rozrządu, drugie sprzęgło, skrzynię biegów, gąbkowy filtr powietrza praktycznie nowy i pewnie jeszcze coś.

https://www.bikepics.com/pics/2018/05/24/bikepics-2807926-984.jpg
https://www.bikepics.com/pics/2018/06/06/bikepics-2808100-984.jpg

2

Odp: KTM LC4 640 Supermoto doinwestowany

Daj zdjęcia motocykla a nie mostu i zamku. Widoki piękne, ale nic z nich nie wynika dla potencjalnie zainteresowanych.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Jasne, uzupełnię jutro ;)

4

Jak to nie wynika, ja juz jadę podziwiać:)

5

Obiecane foto z bliższa
https://www.bikepics.com/pics/2018/06/09/bikepics-2808161-full.jpg
https://www.bikepics.com/pics/2018/06/09/bikepics-2808162-full.jpg
Na specjalne życzenie mogę coś cyknąć dodatkowo ;) pozdro

6

Skąd to jest przywleczone i ile ma przelotu mniej więcej? Ze 60?

7

przywleczone w jakim sensie? Kupiłem koło Wrocławia, chyba nawet były właściciel jest tutaj na forum. Fakt, przebiegu nie podałem okolice 52tyś i rośnie ;)

8

W sensie z jakiego kraju pochodzi. No to wiele się z przebiegiem nie pomyliłem

9

Nie wiem z jakiego kraju pochodzi, a co do przebiegu to o co Ci chodzi? Liczysz na magiczne 30tyś km z allegro? :P

10

Nie po prostu jest tak dojechany, że na tyle wygląda. Jeśli nie masz nawet pojęcia z jakiego kraju to pochodzi to tak samo wierzę w jego remont, jak i w to, że jutro w Polsce spadnie śnieg. Cena jak dla mnie mówiąc bardzo delikatnie - z kosmosu :)

11

Śmieszą mnie ludziska którzy nie kupują A komentują Karolo daj luz niech gość sprzedaje A nie zachowujesz się jak byś zazdrościl i robisz mu antyreklame.

12

A KAT według mnie wygląda zacnie

13

Obawiam się że nikogo nie interesuje w co wierzy Karolo, posiadam mnóstwo zdjęć z okresu posiadania, przeróbki i remontu motocykla, a to jak mój KTM jest dojechany zapraszam ocenić samemu

14 Ostatnio edytowany przez Karolo (2018-06-13 08:36:44)

Jachu ale ja jak najbardzie życzę powodzenia w sprzedaży i nie mówię tego ironicznie. Motocykl wystawiony jest na forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Jeśli komuś to przeszkadza - nie musi wystawiać na forum. Na różnego typu portalach aukcyjnych nie ma opcji 'dodaj post'

Maka178 - to tylko moje zdanie.. Rozumiem, że wlozyles w niego mnóstwo kasy ale jak dla mnie nie jest wart tych pieniędzy, co nie znaczy, że mam w zamiarze go komukolwiek odradzac, czy coś tego typu...

15

Wporzadku, pozdrawiam. A cena jak najbardziej do negocjacji, ale nie pali mi sie ze sprzedażą, Na pewno nie oddam po cenie średniej rynkowej chociażby ze wzgledu na zainwestowane pieniądze w części i ulepszenia ;)