Temat: (K) koło 16,5 cala do smc-ra
Jak w temacie, najlepiej sam przód. Chociaż ciekawym kompletem tez nie pogardzę.
Husqvarna FS450 #510 :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » (K) koło 16,5 cala do smc-ra
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, najlepiej sam przód. Chociaż ciekawym kompletem tez nie pogardzę.
To może chociaż jakieś rady co kupić i gdzie ?
Pasować będzie każde koło od ktm-a.
Więc możesz kupić nówkę koło np. goldspeed, możesz kupić jakieś koło cross/enduro od KTM-a + obręcz i zapleść nowe.
Mam koła w tym temacie, ale sprzedaję komplet :)
[url]http://forum.super-moto.pl/topic39437-wyprzedaz-garazowa-czesci-supermoto.html[/url]
Tak możesz użyć każdej piasty KTM-a po 2003r.
Z EXC, SX, SMR, itp.
Możesz też wziąć swoje koło, rozpleść, kupić obręcz i zapleść na swojej piaście nowe koło.
Sprawdź tylko ile masz szprych w swoim kole i pod tyle samo szprych kup sobie nową obręcz.
Sam tego robić nie będziesz więc możesz naświetlić temat Królowi i Ci wyceni co i jak. Może też sprzeda obręcz.
Obręcz Goldspeed parę lat temu to było chyba jakieś 600-700zł. Robocizna z 200zł Nie wiem jak będzie wyglądać kwestia szprych.
Dzięki, za wyczerpującą odpowiedź.
Kup Alpiny!
Alpiny 959.50 euro = 4 120,19 zł same koła, a z tarczami 1,315.75 euro = 5 649,70 zł. Trochę dużo. W szczególności, że chciał bym to zrobić raczej budżetowo.
Subek sprzedawal chyba za 3k ;-)
Przepraszam, to była cena tylko za sam przód to co podałem...nie zauważyłem, że tył jest niedostępny ;) Tak więc cena Alpiny powala.
Ile jest warta sama obręcz Excela 16,5 x 3,5 ? Chodzi mi o nową.
Jeśli jesteś zainteresowany mam koło(sam przód) na sprzedaż Marchesini 16.5x3.5 z tarcza. Będę na rundzie w Poznaniu mogę zabrać i można sb obejrzeć :)
Już kupiłem obręcz Excela i będę przeplatał swoje. Do zamknięci i dzięki.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » (K) koło 16,5 cala do smc-ra
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 73 zapytań