Temat: Sprzedam KTM 690 SMC
.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 690 SMC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
.
Proposzę zdjęcia na oraz cenę na PW.
Jw.
Panowie prosze na PW o podanie maili to wyśłe zdjęcia bo cos mam problem przez forum...
Napisz moze cene itp
cena 19tys do rozsądnej negocjacji na miejscu,
zaznaczam jak napisałem ze motocykl jest bezwypadkowy w oryginalnym malowaniu, niezniszczony i bez wad ukrytych, ma przejechane 32tys km , serwis robiony regularnie w ASO,mierzona szczelność tłoka 95%, nic nie rozbierane i grzebane, założony nowy akumulator , opona, płyny , olej, używany przez mnie wyłącznie po asfalcie głównie w weekendy,
Nie musisz tak reklamować :) Jeśli motocykl faktycznie jest uczciwy to za 19k powinien pójść w chwila moment.
No ja mam w uczciwym stanie za 21 i byłbym też skłonny rozsądną cene dać przy targowaniu, to ludzie mi piszą, że dadzą 17 hehe
@Spidzior w Sosnowcu jeździło to co się dziwisz.
Żart.
Sprzedać motocykl w dobrym pieniądzuw kraju cebulą płynącym graniczy z cudem.
Jak niedawno sprzedawałem swojego Versysa to zszedłęm mocno z ceny w ogłoszeniu a kolesie i tak tysiaka urwali, chociaż byli z s sasiedniego city wiec koszty transportu zerowe mieli....
Ale niestety Cena Czyni Cuda.
Może się tylko dresbajki sprzedają jak ciepłe bułeczki, bo niszowe motocykle muszą raczej byćokazją.
Co do reszty napalonych na SMC z włoch, to przypominam że motocykle z tamtego kierunku to się rozbite targa, tak jak z FR DE czy UK. Bo inaczej to nie kosztował by on 19kzł. Sprawdźcie ceny na ebay...
Nie zalogowałem się na forum w celu przepychanek słownych ani żeby udowadniać sobie racje, jestem już na to za stary..Wiem co sprzedaje i co mam, potocykl jest absolutnie bezwypadkowy, niezniszczony i w stanie super, Iglo to są w salonie wiec mam tego świadomość! Mogę go wystawić za 21-22tys zł ale nie o to mi chodzi, chce go sprzedać bo kupuje coś innego wiec daje cenę taka żeby się z nim nie wietrzyć i odpowiadać na głupie pytania i propozycje...Gwarantuje ze jak ktoś szuka takiego modelu to lepszego nie znajdzie w PL! Zaznaczam ze nie będę odpisywać na zaczepki! Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt, podałem nr tel wiec można zadzwonić
Kolego Kraja,
to nie są zaczepki z mojej strony.
Mówię jak jest a jeżeli kupiłeś 100% bez wypadek to gratuluję, bo to jak trafic los na loterii.
Niestety ale forum to nie portal aukcyjny aby się logować w celu sprzedaży.
Temat zamykam.
Motocykl wystaw na portalach do tego przeznaczonych a każdy go na pewno znajdzie. A chętny kupi.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 690 SMC
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 58 zapytań