Temat: reanimacja APRILI 550 SXV
Płyny wymienione,rozrusznik wstawiony,akumulator nowy,kreci ładnie ale nie odpala jutro zobaczę świece może coś tam nie gra? Ale tez nie czuje paliwa, może wtrysk? 3 lata stała, zobaczymy jutro.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Aprilia » reanimacja APRILI 550 SXV
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Płyny wymienione,rozrusznik wstawiony,akumulator nowy,kreci ładnie ale nie odpala jutro zobaczę świece może coś tam nie gra? Ale tez nie czuje paliwa, może wtrysk? 3 lata stała, zobaczymy jutro.
Pewnie okazja byla...
Lababa może lepiej dogadaj się z levisem i daj mu ta SXV żeby Ci tam wszystko ogarnął. Samemu nie znając tej konstrukcji i bolączek tego sprzętu będziesz się wkurzał i pakował kasę.
Jest chyba dobrze,pojeździłem zrobiłem jakieś 300 km,I doszedłem do wniosku takiego ze raczej ją sprzedam , ale jeszcze nie wiem gdzie szukać potencjalnych klientów?jest dla mnie zbyt agresywna chociaż frajda jest:)) jeżdżę w enduro I przy tym zostanę ,I może wiecie na ile można wycenić maszyna jest bez kwita:(gdyby miała kwit to bym zostawił
Bez kwitu mogę ją kupić za 5tyś. tylko mi fotki podeślij a ja wyślę kuriera:)
lababa - przeslij mi fotki na levisik@gmail.com
Ok poszło
Nie wiem gdzie to wyslales, ale nie do mnie, bo nic nie dostalem. Maksymalna wielkoac maila to 10mb
Frycek16@o2.pL z takiego konta wysłałem parę wiadomości na levisik@gemail.com mi pokazało ze doszło,a jak coś to moge przesłać na meesenger?
levisik@gmail.com a nie gemail
Wyślij też do mnie. karol03m@interia.pl
Fotki nie sa zbyt dokladne. Widze pompe hamulcowa po lifcie, ale nie widze czy w airboxie jest ssanie.
Przedni blotnik nie wiem od czego. Plastiki wygladaja na troche zmeczone.
Nie wiem co to za wydech... Termignonni ??
Zrob jeszcze lub napisz jaki jest numer silnika ,- znajdzuesz w tylnej czesci przed amortyzatorem na silniku , niedaleko konca linki sprzegla
Aprilia 55SX 03640
Wydech to tk racing technology kobra namalowana
Twoj silnik ma poprawione zebatki mechanizmu rozruchu, za to jest to silnik z pomaranczowym uszczelnieniem karterow.
Jezeli nikt nie rozbieral silnika w celu wymiany uszczelnienia, szklanek itd, to potencjalnego kupca czeka koszt od 3000 w gore.
Jezeli jest tak jak mowie, to wyceniam moto na 4500, jezeli uszczelnienie karterow jest wymienione na czarne, to 5000-5500.
Wydechu nie znam, nie wiem jak wyglada pod kanapa, jak glosny jest i na jakiej mapie moze jezdxic.
Nie mniej jednak jest potencjal na torowke.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Aprilia » reanimacja APRILI 550 SXV
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 65 zapytań