Odp: Kupię KTM690 SMC/SMCR lub zamienię WR250X z dopłatą
2011 SMC 690 na akrapie, przebieg ok 4000km od pierwszego właściciela. Stan igła!!!!
Cena ok 26000zł + jakaś tam faktura na niższą kwotę może być. Interesuje taki temat?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM690 SMC/SMCR lub zamienię WR250X z dopłatą
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2011 SMC 690 na akrapie, przebieg ok 4000km od pierwszego właściciela. Stan igła!!!!
Cena ok 26000zł + jakaś tam faktura na niższą kwotę może być. Interesuje taki temat?
PW
Obie były prostowane( delikatnie ranty się wygięły Po spotkaniu ze studzienka) po zrobieniu zauważyłem ze był bardziej stabilny przy szybkiej jeździe
Wcześniej być może, nawet nie wiedziałem o tym, ale teraz mówię o świeżym temacie który się przydarzył aktualnemu użytkownikowi.
Smc 690 2009 r. cena 22500 polski salon 21000 km przebiegu dużo dodatków. Jak coś to proszę na PW stoi w dziale sprzedam.
Smc 690 2009 r. cena 22500 polski salon 21000 km przebiegu dużo dodatków. Jak coś to proszę na PW stoi w dziale sprzedam.
Jeszcze kilka miesięcy temu brałbym w ciemno, ale teraz szukam młodszego egzemplarza. Tak czy inaczej dzięki za propozycje;)
SM-a 690 nie chcesz? Stan idealny.
SM-a 690 nie chcesz? Stan idealny.
Dziobak niestety odpada;)
Dalej szukam. Nikt nic?
Ja mam, ale SMC :)
Tylko SMCR ewentualnie Huska 701;)
W twojej okolicy widze stoją 2 Smcr , byłeś oglądać czy Ci nie pasują ?
Ten spod Jasła był w nieciekawych motocyklach na forum - można poczytać o nim - także odpuszczam, a drugiego SMC-Ra z komisu pod Rzeszowem nawet nie wybieram się oglądać z racji tego, że tam praktycznie wszystkie motocykle są ściągane z ubezpieczalni Szwajcarskiej po dzwonach. Opinie zresztą można znaleźć też na necie o tym komisie.
Nie chciałeś DRZ to teraz śmigaj rowerem :]
Up
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM690 SMC/SMCR lub zamienię WR250X z dopłatą
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 81 zapytań