Odp: full remont drz y/sm
Ale sie czepiacie , zostawiam to na przyszla zime :) oponki nowe czekaja naped rowniez :) najwazniejsze ze jest moc w koncu :d
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » full remont drz y/sm
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale sie czepiacie , zostawiam to na przyszla zime :) oponki nowe czekaja naped rowniez :) najwazniejsze ze jest moc w koncu :d
Pytasz o opinie to się czepiają. Osłony ramy powinny pomóc. Opony jakie kupiłeś?
Luzik , conti attack sm wedlug mnie najlepsze trzymaja jak wsciekle
Fajna ta drz-ta i remont też solidny. Jedyna rzecz która rzuciła mi się w oczy to ta tylna tarcza hamulcowa. Że tak spytam WTF? :D
A co to za bak tam jest włożony bo to chyba nie ten plastikowy?
Mam nadzieję, że moto będzie służyło długi, długi czas.
Zajebiście to wygląda :D
Tarcza bowa leci.z olka :p jeszcze nie doszla po prostu , bak plastikowy przemalowany :)
Ładnie wygląda tylko mi ta tarcza nie pasuje ;). A jeśli chodzi o wygląd i poprawki kosmetyczne to wiem po sobie, że człowiek jak zaczyna planować remont/przeróbki to stwierdza, że wygląd musi być na cacy, a podczas remontu i uszczuplania budżetu przestaje to być ważne, kosztem mechaniki , oraz części i zaczyna się dochodzić do wniosku, że w końcu jest jeszcze następna zimna na pierdoły, bo szkoda czasu, albo brak kasy, a chciało by się w końcu pojeździć :)
Aaa tak, to ta tania w utrzymaniu DRZ - czytałem o tym, super sprawa. :P
:D haha kozak
dokładnie tak jak piszesz Żonkil :) tarcza jest niestety do zmiany bo saa za duze luzy na nitach :( macie jakies propozycje jaka 320 kupic ?
Jak się kupi nową drezynę to jest tania w utrzymaniu. Czego się spodziewaliście po 17-letnim lekko wysilonym singlu? :)
Teraz tylko rama na czarno, czarne półki zeta i ogień!
Z tą osłoną lewej lagi wszystko ok? Bo jakaś taka przetrącona?
Taki jest plan hacker :) wszystko ok z ta oslonka nie dokrecona byla :)
Piękna ta twoja sunia.. tak zapytam, okleinę ktoś robił Ci na zamówienie czy gdzieś kupiłeś gotowca ? :P
Aaa tak, to ta tania w utrzymaniu DRZ - czytałem o tym, super sprawa. :P
Pomijam fakt, że ostatnich 3-4 właścicieli (w tym ja), w przeciągu ostatnich 5 lat - nic z tym sprzętem nie robili. ;)
Dopiero p4lma włożył trochę więcej kasy w nią ;)
ja tam miałem okazję karnąć się taką DRZ Y - wg mnie zajebiste moto. Zrobić dobrze zawias, hamulec i można takim sprzętem bez wstydu startować w PP.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » full remont drz y/sm
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 75 zapytań