Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Jeden tutaj zginął na SXV.
To diabelska maszyna z niej. Jakieś doświadczenie w jeździe na moto mam, ale chyba faktycznie coś słabszego na początek. A co myślicie na temat KTM EXC 530/525 też diabeł na kołach ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 850 851 852 853 854 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeden tutaj zginął na SXV.
To diabelska maszyna z niej. Jakieś doświadczenie w jeździe na moto mam, ale chyba faktycznie coś słabszego na początek. A co myślicie na temat KTM EXC 530/525 też diabeł na kołach ?
można się zabić na skuterku... masz jakieś doświadczenie na innych motocyklach czy pierwsze prawdziwe moto będzie
można się zabić na skuterku... masz jakieś doświadczenie na innych motocyklach czy pierwsze prawdziwe moto będzie
Ta pierwsze takie poważniejsze moto, z tym że mam takie podejście kupić coś mocniejszego i mieć moto już na dłużej. To że moto będzie mocniejsze nie oznacz że muszę zapier.. jak głupi takie mam podejście do tematu.
Też tak mówiłem :D
na dużym SM nie nauczysz się dobrze jeździć moim zdaniem. Będziesz się go bał. Ja bym kupił na rok jakieś 250 i się pobawił a później wskoczył na duże SM. Po ludziach którzy pojeździli na WR250 a teraz latają na mocniejszych sprzętach widać fajne wypracowane odruchy i ogólnie dobrze ogarniają.
z takiej wuerki nie ma na co sie przesiasc :P
Oglądał ktoś może ten egzemplarz ? [url]https://www.olx.pl/oferta/suzuki-drz-400sm-2006r-CID5-IDtbLz7.html[/url]
Stoi już co najmniej miesiąc, wygląda nie najgorzej.
Pisz do bombera jego brat sprzedaję wypas drz za 15 000
hacker33 napisał/a:Jeden tutaj zginął na SXV.
A co myślicie na temat KTM EXC 530/525 też diabeł na kołach ?
Na 525 też ktoś zginął.
MatiS_M napisał/a:hacker33 napisał/a:Jeden tutaj zginął na SXV.
A co myślicie na temat KTM EXC 530/525 też diabeł na kołach ?
Na 525 też ktoś zginął.
Ś.P Czarny, a ogarniał szpeja zajebiscie i nie ma reguły, chwila nieuwagi i jak ma komuś świeczka zgasnąć to zgaśnie i bez moto. Tak wiec trochę pokory przy wyborze pierwszego moto bo wszystkie możliwości trzeba brać pod uwagę, a jak słusznie Maćko prawi lepiej coś słabszego i jeździć aż nas moto zacznie ograniczać bo w druga stronę za mocnym moto to na starcie można sobie tylko utrudnić życie, a nie daj Boże coś jeszcze wyczynić. Pozdrawiam
[url]https://www.otomoto.pl/oferta/husqvarna-sm-husqvarna-sm-125-50-stan-idealny-godna-polecenia-ID6zIVLc.html[/url] - zna ktoś tę sztukę? Kielce w sumie z Krakowa niedaleko, a nie powiem; kręcą mnie te Husqvarny. ;D
Opis, oczywiście, jak zawsze "wszystko pięknie, ura bura", ale wszyscy wiemy, że różnie to bywa. Dlatego wolę się spytać, bo może ktoś miał okazję to widzieć/macać, albo może to wręcz kogoś z forum?
Dodatkowo, jak to jest z przerejestrowaniem jeśli chodzi o pojemność? W/w huska zarejestrowana jest na 50 i zastanawiam się, czy (i jeśli tak, to jak) można to odkręcić, żeby w dowodzie wbić 125?
Czy ktoś zna moto albo może ocenić fotki. Mam 300km. Nie chciałbym jechać bez sensu
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-lc4-640-supermoto-CID5-IDolt8O.html[/url]
Czy ktoś zna moto albo może ocenić fotki. Mam 300km. Nie chciałbym jechać bez sensu
chciałem to kupić miałem ponad 500km, ale koledzy z forum podjechali pooglądać to nie warto, fotki porobione tak że jajco widać przez telefon cud malina, znaczy na pewno nie warto za taką kasę co on chce. W skrócie wizualnie słabo, silnikowo ok, ale nie jeździli...
hmm szczerze nie rozumiem ludzi którzy tak boją się popękanych plastików i obcierek w SM. zrobienie wyglądu nie jest trudne ani drogie jeśli nie robimy ramy (np malowanie).
Kolega sprzedaje EXC 520 SM/enduro i gość chciał żeby mu 3k opuścić na malowanie ramy i plastiki bo brzydkie xD
jak maszyna ma np. 12 lat to chyba nie ma co oczekiwać cudów. No ale każdy chyba extra okazji szuka
Zagadaj do Spidziora, jego okolice to może wie coś na temat sprząta
hmm szczerze nie rozumiem ludzi którzy tak boją się popękanych plastików i obcierek w SM. zrobienie wyglądu nie jest trudne ani drogie jeśli nie robimy ramy (np malowanie).
źle zrozumiałeś, nie boję się i nie oczekiwałem nowego moto, ale jak dzwonie i mówię ze mam 500 km do człowieka i pytam o jakieś konkretne rzeczy a on kłamie, że to tam to jest ok, a potem koledzy z forum jadą i oglądają i przesyłają mi inną wersję to sobie odpuszczam takiego sprzedającego.
Strony Poprzednia 1 … 850 851 852 853 854 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.111 sekund, wykonano 30 zapytań