Temat: Kisielin 21.22.08. Jazdy Supermoto !!!
Wybieramy sie z chlopakami sobota niedziela posmigac 4 sprzety kto bedzie ?
Czym wiecej tym lepiej :-) tor wolny bo dzwonilem :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kisielin 21.22.08. Jazdy Supermoto !!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wybieramy sie z chlopakami sobota niedziela posmigac 4 sprzety kto bedzie ?
Czym wiecej tym lepiej :-) tor wolny bo dzwonilem :)
ja prawdopodobnie będę ;)
powinienem byc tylko nie wiem czy w sobote czy niedziele , bo wybieram sie na WMMP do Poznania :)
W sobote jestem :) ,w niedziele pewnie też :)
TO SIE SZYKUJE FAJNA ZABAWA POZDRAWIAM DO ZOBACZENIA :) NA TORZE :cool:
buuuuuu..... jebana reka :mad: :mad: bawta sie dobrze i za mnie :P pozdrówta prezesa :cool:
buuuuuu..... jebana reka :mad: :mad: bawta sie dobrze i za mnie :P pozdrówta prezesa :cool:
No szkoda że Cie nie będzie Pozdrowimy Pozdrowimy a wieczorem odprawiamy urodziny :-)
Bedzie sie działo :-P
Z całych sił postaram się przyjechać :D Może udałoby się żeby teren otworzyli? Bo w ostatnią niedziele latałem tylko na asfalcie a chciałbym wreszcie spróbować w offroadzie. Pozdrawiam
:D tez będe
TWARDY CUP !!! Powrót z TRENINGÓW W KISIELINIE :-P
i wierzchem do domu ;p
Twardy zamień lepiej tego ML na 2 wierzchowce :D
Hej juz powaznie nad tym mysle bo do konca sezonu wykonczy mnie finansowo :D Ale przynajmniej powroty z treningow mamy przebojowe ;)
witam , jeśli ktoś wybiera się do Kisielina na zawody 24-25.09.2010 i szuka noclegu to jest tam wypożyczalnia przyczep kempingowych andar , przystępne ceny , telefon 603 294 627 , do zobaczenia w Kisielinie
Zawody w ten weekend się odbywają w Kisielinie? Bo coś cicho na forum i nie wiem czy jechać pokibicować puki co :p
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kisielin 21.22.08. Jazdy Supermoto !!!
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 83 zapytań