Temat: [K] Suzuki DRZ 400 SM 2006-2009
Kupie suzuki DRZ 400 sm w seri, raczej mnie nie interesuja E,S,Y przerobione na SM. Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Suzuki DRZ 400 SM 2006-2009
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie suzuki DRZ 400 sm w seri, raczej mnie nie interesuja E,S,Y przerobione na SM. Pozdrawiam.
pw
Siema,
Podpinam sie do tematu, szukam zabawki po latach, najlepiej drz lub coś co mnie nie zje z kosztami w sezonie. Kwota jaką chce przeznaczyć to 15k. już na czysto po remontach itp.
Ktoś coś?
[url]https://www.olx.pl/oferta/suzuki-dr-z-400-sm-2007-drz-nie-klx-crf-dt-yz-lc4-ktm-CID5-IDt341h.html[/url]
Ta wydaje się spoko
Siema,
Podpinam sie do tematu, szukam zabawki po latach, najlepiej drz lub coś co mnie nie zje z kosztami w sezonie. Kwota jaką chce przeznaczyć to 15k. już na czysto po remontach itp.
Ktoś coś?
Pw
Siema,
Ktoś coś?
Masz w Warszawie przynajmniej dwie sztuki, ta od bombera i jedna w dziale giełda.
Wiem ze brat bombera robił serwisu u Kedzierskich wiec raczej na serwisie nie oszczędzali.
Co do żółtej, fanie wyposażona a jeśli nawet trzeba by było piec otworzyć to w swoim przedziale się zmieścisz i przynajmniej będziesz wiedział co masz. Kupując już po remoncie sztuki to w zasadzie nie wiesz co tam jest i jak jest zrobione.
Siema,
Ktoś coś?
PW
Mozna zamknac kupilem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Suzuki DRZ 400 SM 2006-2009
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 77 zapytań